Csillagközi ereklye a galaxis titokzatos világából:

Valódi marsi meteorit színtiszta arany ölelésében!

A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült hivatalos érmét, amelyet a hátlapba ágyazott valódi, a Marsról származó meteorit tesz igazán különlegessé. A káprázatos érme a legkiválóbb verdei minőségben készült szigorúan limitált példányszámban, világszerte csupán 5000 darab érhető el belőle. Értékét még tovább fokozza 3000 frankos névértéke, mellyel a kibocsátó országban törvényes fizetőeszköznek minősül.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színarany érme valódi meteorit berakással, ajándék érmetartó mappában!

A bolygóközi létforma kézzel fogható bizonyítéka - szerezze meg mihamarabb!

Az érmében található, a Marsról származó meteorit olyan kőzetdarab, amelyet kialakulását követően a bolygó kilökött magából, míg végül "kék bolygónkon", a Földön landolt.

Az érmébe ágyazott kőzettöredék nem kevesebb mint 1300 millió éves. Az eddig fellelt több mint 60 000 meteorit közül csupán 132 példányt azonosítottak marsi eredetűnek! Ne habozzon, tegyen szert erre a ritka kuriózumra!

Ragadja meg a lehetőséget és rendelje meg mihamarabb a korlátozott példányszámban kibocsátott színarany érmét kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 gramm
Limitáció:
csupán 5000 érme
Névérték:
3000 frank
Előlap:
Csád címere
Hátlap:
valódi meteorit berakás
Kibocsátó:
Csád Köztársaság

Igen, megrendelem a valódi marsi meteorit berakással gazdagított színarany érmekülönlegességet 34 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül fiezetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.