Szűz Mária - A Magyarok Nagyasszonya

Színezüst emlékérem hazánk védőszentje tiszteletére

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a nemzetünk védőszentjéről, Szűz Máriáról megemlékező emlékérmet. A színtiszta ezüstből (Ag 999/1000) kibocsátott éremművészeti alkotás a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült.

Az érem nem csupán gazdag szimbólumvilága és rendkívül magas nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert Szűz Máriát, a Magyarok Nagyasszonyát örökíti meg, akinek a legenda szerint első királyunk, Szent István felajánlotta az országot. 

A színezüst érem előlapján az áldást osztó, fénysugarak által körbeölelt Szűz Mária alakja jelenik meg, míg a hátlapot a Patrona Hungariae felirat, valamint a kereszténység szimbolikus motívumai díszítik.

A Szűz Mária, a Magyarok Nagyasszonya színezüst emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 5 990 Ft-ért. Annak érdekében, hogy ajánlatunkat még vonzóbbá tegyük az Ön számára, a 990 Ft-os csomagolási és postaköltséget Társaságunk átvállalja Öntől!

A színtiszta ezüstből kibocsátott numizmatikai különlegesség példányszáma korlátozott, mindössze 20 000 darab érhető el világszerte. Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst
Átmérő:
30 mm
Súly:
10 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
20 000 db
Előlap:
Szűz Mária
Hátlap:
A kereszténység szimbolikus motívumai
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a Szűz Mária színezüst emlékérmet kedvező áron, 5 990 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.