Marco Polo színarany érme

A világhírű velencei felfedező halálának 700. évfordulója alkalmából!

2024-ben, 700 évvel Marco Polo halála után színarany érmével emlékezik meg a világ a velencei kereskedőről, akinek neve az évszázadok során szorosan összefonódott a nagy utazásokkal és felfedezésekkel. Habár a mai napig komoly viták övezik egyes leírt élményeinek hitelességét, a feljegyzések ennek ellenére – vagy éppen ezért – már a saját korában is nagy népszerűségnek örvendtek. Beszámolója kiemelkedő kortörténeti emlék, amelynek a későbbi felfedezők – köztük Kolumbusz Kristóf – is nagy hasznát vették.

A káprázatos színarany érme előlapját a kibocsátó ország címere díszíti, míg a hátlapon Marco Polo portréja látható, kezében a beszámolóját tartalmazó könyvvel.

A jubileumi alkalomból kibocsátott érme kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült!
  • A legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel
  • Törvényes fizetőeszköz a kibocsátó országban
  • A bravúros verdei kivitelezésnek köszönhetően 11 mm-es átmérővel bír

A Marco Polo előtt tisztelgő színarany érme az Arany évfordulók 2024 kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a világhírű velencei felfedezőt megörökítő kibocsátás 50% kedvezménnyel, mindössze 19 995 Ft-ért lehet az Öné (+1490 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne szalassza el az 50%-os kedvezmény lehetőségét és váljon a Marco Polo színarany érme büszke tulajdonosává!

trust_badges

Arany évfordulók 2024

A világtörténelem legnagyobb jubileumai színarany érméken!

Miben rejlik az Arany évfordulók 2024 kollekció különlegessége? A 24 karátos aranyból készült érmék jelentős történelmi és kulturális értéket képviselnek: minden kibocsátás a világtörténelem egy-egy évfordulójának történetét meséli el, valamint az adott kor lenyomatát is magán hordozza az aprólékosan kidolgozott motívumoknak és a bravúros verdei kivitelezésnek köszönhetően.

A kizárólag Társaságunk kínálatában elérhető limitált kollekció további elemei is mind-mind olyan jubileumot ünneplő személyiségek vagy események előtt tisztelegnek, melyeket megéri aranyba foglalni! Ilyen például a történelmet író Wright testvérek első repülésének 120., Winston Churchill születésének 150. vagy New York alapításának 400. évfordulója.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Elegáns, fából készült gyűjtői díszdobozt az érmék professzionális tárolásához
  • Numizmatikai nagyítót a legapróbb részletek megtekintéséhez
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt mindegyik színarany érméhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz, valamint
  • az Ön nevével ellátott gravírozott réztáblát

A páratlan sorozat előfizetőjeként a színarany Marco Polo érmét 50%-os kedvezményes áron mindössze 19 995 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség) vásárolhatja meg. A kollekció további darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek kedvező áron, elemenként 39 990 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség).

A díszdobozban – a kollekció 7 érméjén felül – egy 18 mm-es színarany érme is helyet kap, amely a Lánchíd átadásnak 175. évfordulójáról emlékezik meg. Ez az érme nem a kollekció része, hanem a kollekció kiküldött érméihez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni.

Ne feledje: a vonatkozó jogszabályok szerint bármelyik érme visszaküldhető az átvételtől számított 14 napon belül.

Az Arany évfordulók 2024 kollekció által az Ön számára is elérhetővé válik az arany érmék gyűjtőinek exkluzív táborához való tartozás. Éljen a lehetőséggel! 

Igen, megrendelem az Arany évfordulók 2024 kollekció első elemeként a Marco Polo előtt tisztelgő színarany érmét kedvezményes áron, mindössze 19 995 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érméit minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 39 990 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetni.

A kollekció zárt jellegű, összesen 7 színarany érméből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát.

A vonatkozó jogszabályok szerint bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Kibocsátás éve:
2024
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
2,5 dollár
Limitáció:
2024 teljes kollekció