Vörösmarty Mihály · Szózat

A hűség költeménye 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

A Szózat a himnuszunkhoz hasonlóan meghatározó nemzeti jelképünk, ünnepeink szerves része. A hazához való rendületlen hűség költeményét Vörösmarty Mihály nyughatatlan hazaszeretetének lángja hívta életre. A remekmű előtt egy igazán különleges emlékérem tiszteleg. 

Az előlapon Vörösmarty jelentőségteljes gondolata olvasható színtiszta aranybevonat ragyogásában: ,,Hazádnak rendületlenűl Légy híve, oh magyar”. Az érmen egy fecske alakja is helyett kapott a hazához való hűség gyönyörű szimbólumaként. A madár alatt piros színezés tűnik elő, amely a sorozat bizonyos kibocsátásaival együtt az éremtartó albumban elhelyezve a magyar zászlót idézi az Ön otthonába.

A hátlapot egy szívből gyökerező életfa motívum díszíti, amit a költészet jelképeként egy líra motívum egészít ki. A gyönyörű alkotás Király Fanni éremművész munkáját dicséri. 

Az érem kivételes tulajdonságai:

  • Színtiszta arany (Au 999/1000) bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • A magyar trikolor piros színével díszítve az érem előlapján

A Vörösmarty Mihály Szózat című költeményét megörökítő emlékérem A magyar szív versei kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a látványos emlékérem 50%-os kedvezményes áron, mindössze 6 495 Ft-ért lehet az Öné (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, váljon Ön is a 24 karátos arannyal bevont Szózat emlékérem büszke tulajdonosává!

trust_badges

Költőóriások múlhatatlan remekművei 
színarannyal bevont érmeken

A magyar költészet csodálatos versek egész sorát vonultatja fel a legfontosabb értékekről és érzésekről: szeretetről, szerelemről, családról, magyarságtudatról. Olyan költőóriások vallanak ezekről, mint Vörösmarty, Ady, József Attila vagy Radnóti. Múlhatatlan műveik előtt tiszteleg A magyar szív versei kollekció.

Igazi numizmatikai különlegesség - a magyar trikolor színeivel díszített érmek! A sorozat egyes érmei a tárolására szolgáló éremtartó albumba helyezve a magyar zászló színeit idézik fel. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott kollekció kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció található.

AJÁNDÉK kiegészítők a gyűjtés során:  

  • Éremtartó album az érmek látványos tárolásához és bemutatásához - már az első küldeménnyel!
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden éremhez
  • Izgalmas háttértörténeti leírás minden küldeményhez
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 7 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap. A színarany érem nem a kollekció részeazt a küldeményekhez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

A Vörösmarty Mihály Szózat című költeményét megörökítő emlékérem kedvezményes áron, mindössze 6 495 Ft-ért vásárolható meg (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne feledje: Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti részünkre.

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, váljon Ön is A magyar szív versei kollekció büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem A magyar szív versei kollekció első elemeként a Vörösmarty Mihály · Szózat emlékérmet kedvezményes áron, 6 495 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 12 990 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 7 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Díszítés:
A nemzeti trikolor piros színével
Átmérő:
38,61 mm
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Tömeg:
25,5 g
Előlap:
A költő portréja, verséből vett idézet, fecske motívum
Közös hátlap:
Szívből gyökerező életfa, líra motívum