Koronázza meg Határtalanul elnevezésű gyűjteményét:
a színaranyból készült Magyar szív éremmel!


A magyar történelem egyik jelentős fordulópontjának 100. évfordulója alkalmából kibocsátott éremmel a határokon átívelő nemzeti összetartozás előtt tisztelgünk. Az alkotás szemet gyönyörködtető éremművészeti kivitelezéssel jeleníti meg és fonja egybe a magyar nemzet és a trianoni békediktátum tárgykörének ikonikus jelképi elemeit.

Előlapján a térkép Magyarországot és az elcsatolt  országrészeket ábrázolja, továbbá A MAGYAR SZÍV ÖRÖKKÉ DOBOG körirat díszíti, ami az egymáshoz kapcsolódó területek megbonthatatlan összefonódására tesz utalást.

A remekmű jelentőségét figyelembe véve, az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Színtiszta, azaz 24 karátos aranyból készült
  • legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra
  • Korlátozott példányszám: mindössze 5 000 darab érhető el világszerte

Az érem hátlapján nemzetünk megszemélyesített nőalakja, Hungária öleli magához az elcsatolt területeket, melyek mint foglalatba a drágakövek, úgy simulnak bele a látványos ornamentikus motívumba: Felvidék, Erdély, Délvidék és Őrvidék. Nevük egy szalagot idéző motívumba vésve ragyog ki a háttérből, mely lazán körbeszövi a kompozíciót.

Tegye teljessé éremtartó albumát, rendelje meg a 24 karátos aranyból készült Magyar szív emlékérmet!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 db
Előlap:
A történelmi Magyarország térképe
Hátlap:
Hungária istennő és az elcsatolt területek

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Magyar szív emlékérmet kedvező áron, mindössze 74 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.