A legértékesebb magyar érmék:

A 280 éve megkoronázott
Mária Terézia ezüsttallérjának replikája 

Tudta Ön, Tudta Ön, hogy Mária Terézia négy évtizedes uralkodása az újkori magyar pénztörténet legszínesebb időszaka volt? A pontosan 280 esztendeje megkoronázott uralkodónő 1741-ben kibocsátott tallérja Európa-szerte, sőt a világkereskedelemben is komoly szerepet töltött be. Ennek éremképi megváltoztatására 1767-ben került sor, aminek köszönhetően gyönyörű magyar motívumokkal gazdagodott az értékes fizetőeszköz.

E különleges darabnak emléket állítva, a Magyar Nemzeti Múzeum Éremtárában fellelhető eredeti érmét alapul véve bocsátottuk ki replika érmünket, amelynek káprázatos motívumai az elképzelhető legpompásabb formában kelnek életre a színezüst bevonatnak és a legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően. 

A páratlan szépségű replika különlegessége a következőkben rejlik:

  • Színezüst (Ag 999/1000) bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, azaz tükörveret
  • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • A magyar pénztörténet - motívumait tekintve is - egyik meghatározó ezüstpénzét mintázó érem most karnyújtásnyira!

A Mária Terézia 1767-es kibocsátású, jellegzetesen magyar motívumokkal ékesített ezüsttallérját mintázó érem A legértékesebb magyar érmék replikái gyűjtemény nyitó darabja. A páratlan sorozat valamennyi érme magyar pénzverés történetének legkiemelkedőbb példányairól emlékezik meg káprázatos másolatok formájában. A sorozat kezdő elemeként a Mária Terézia ezüsttallért megörökítő érmet 50% kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért rendelheti meg.  

Mielőbb adja le megrendelését és éljen az 50%-os kedvezménnyel! Annak érdekében, hogy döntését megkönnyítsük, az első elem esetében a 990 Ft csomagolási és postaköltséget is átvállaljuk Öntől!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
A Szent István Rend láncával övezett, kétrészű magyar címerpajzs, felette a két lebegő angyal által tartott Szent Korona
Hátlap:
Jobbjában a gyermek Jézust tartó Szűz Mária

A legértékesebb magyar érmék replikái

Felbecsülhetetlen érték, most karnyújtásnyira!

A Mária Terézia ezüsttallért mintázó érem A legértékesebb magyar érmék replikái gyűjtemény nyitó darabja. A 24 karátos arannyal (Au 999/1000), vagy színezüsttel (Ag 999/1000) bevont érmekből álló, nyitott jellegű sorozat a magyar pénzverés történetének legkiemelkedőbb példányairól emlékezik meg káprázatos másolatok formájában. Az érmek bevonata az eredeti érme anyagával egyezik meg.

A gyűjtemény felbecsülhetetlen értékű, többnyire múzeumok kincseiként a látogatók elől is elzárva tárolt érmeritkaságok replikáit gyűjti csokorba. A sorozat egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket: 

  • Szakértői tájékoztató anyagot és Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez

  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

  • Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához

A legértékesebb magyar érmék replikái gyűjtemény rendkívüli népszerűségnek örvend. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Mária Terézia ezüsttallért mintázó emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 11 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok értelmében a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.


Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a káprázatos gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem A legértékesebb magyar érmék replikái kollekció első elemeként a Mária Terézia ezüsttallérját megörökítő emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. A kollekció első elemének kézbesítése annak minőségellenőrzését és gondos csomagolását követően várható. 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött sorozatra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére, ekkor annak árát visszatérítjük. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondható a kollekció gyűjtése.