Vajk megkeresztelése

Nemzetünk sorsfordító pillanata színarannyal keretezve

Kétség sem fér hozzá, hogy a magyar festészet legbecsesebb darabjait világhírnév övezi, a legkiemelkedőbb magyar festmények műkedvelők ezreit nyűgözik le világszerte. Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző emlékérmet, amely az egyik legnagyobb magyar festő, Benczúr Gyula Vajk megkeresztelése című festményét örökíti meg. Az alkotás azt az egyedülálló jelentőségű pillanatot ábrázolja, amikor Vajk, későbbi államalapító Szent István királyunk a keresztény hitre való áttérésének beteljesítéseképp megkeresztelkedett.

  • A festmény kicsinyített mását színtiszta arannyal bevont gyűjtői rúd keretezi, így formálva azt egy igazi numizmatikai különlegességgé.
  • Benczúr Gyula zseniális tehetségét és mesteri alkotásának jelentőségét szem előtt tartva az érem a legkiválóbb verdei minőségben készült.
  • A speciális verdei technológiának köszönhetően az eredeti festmény a legapróbb részletekig élethűen jelenik meg éremművészeti remekmű tükörfényes felületén.

A festészeti remekmű színarannyal bevont emlékérmen

A Benczúr Gyula alkotását megörökítő emlékérem A magyar festészet remekművei kollekció nyitó darabja, amely felbecsülhetetlen értékű, múzeumok kincseiként féltve őrzött képzőművészeti alkotásokról emlékezik meg. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a színarannyal bevont Honfoglalás emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 4 995 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany
Méret:
35 x 60 mm
Súly:
50 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000 teljes kollekció
Előlap:
Benczúr Gyula Vajk megkeresztelése című festménye
Hátlap:
A kollekció neve festékespaletta-motívummal
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

A magyar festészet remekművei

A legértékesebb magyar festmények színarannyal bevont rudakon

A Benczúr Gyula Vajk megkeresztelése című művét megörökítő emlékérem A magyar festészet remekművei kollekció nyitó darabja, amely a legismertebb magyar festmények és alkotóik előtt tiszteleg. Ezek a képek a magyar történelem, kultúra és nemzeti identitás szerves részei, amelyek nem hiányozhatnak az Ön otthonából sem. A kiválasztott mesterművek között olyan neves festmények szerepelnek, mint például Csontváry Kosztka Tivadar „Magányos cédrus”, Szinyei Merse Pál „Lilaruhás nő” és Munkácsy Mihály ,,Rőzsehordó nő” című alkotása.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:
• Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és művészettörténész által írt szakmai háttéranyagot az érmek mindegyikéhez 
• Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
• Elegáns gyűjtői díszkeretet az érmek látványos bemutatásához és biztonságos tárolásához

A magyar festészet remekművei gyűjtemény kivételes technikai paramétereinek köszönhetően igazi kuriózumnak számít a numizmatika palettáján. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Honfoglalás emlékéremet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 4 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megismerje a világhírű festményeket és meggyőződjön a gyűjtői rudak kivételes szépségéről.

Bízunk benne, hogy hamarosan a kivételes népszerűségnek örvendő kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt! 

Igenmegrendelem A magyar festészet remekművei kollekció első elemeként a színarannyal bevont Vajk megkeresztelése emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 4 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.