A leghíresebb festőnk remekműve
Munkácsy Mihály világhírű festménye, a Honfoglalás színarannyal keretezve

Kétség sem fér hozzá, hogy a magyar festészet legbecsesebb darabjait világhírnév övezi, a legkiemelkedőbb magyar festmények műkedvelők ezreit nyűgözik le világszerte. Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző emlékérmet, amely az egyik legnagyobb és nemzetközi szinten is legelismertebb magyar festő, Munkácsy Mihály Honfoglalás című festményének részletét örökíti meg.

  • A festmény kicsinyített mását színtiszta arannyal bevont gyűjtői rúd keretezi, így formálva azt egy igazi numizmatikai különlegességgé.
  • Munkácsy Mihály zseniális tehetségét és mesteri alkotásának jelentőségét szem előtt tartva az érem a legkiválóbb verdei minőségben készült.
  • A speciális verdei technológiának köszönhetően az eredeti festmény a legapróbb részletekig élethűen jelenik meg éremművészeti remekmű tükörfényes felületén.

A festészeti remekmű színarannyal bevont emlékérmen

A Munkácsy Mihály remekművének részletét megörökítő emlékérem A magyar festészet remekművei kollekció nyitó darabja, amely felbecsülhetetlen értékű, múzeumok kincseiként féltve őrzött képzőművészeti alkotásokról emlékezik meg. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a színarannyal bevont Honfoglalás emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany
Méret:
60 x 35 mm
Minőség:
Tükörveret
Súly:
50 g
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Munkácsy Mihály Honfoglalás című festményének részlete
Hátlap:
A kollekció neve festékespaletta-motívummal

A magyar festészet remekművei

A legértékesebb magyar festmények színarannyal bevont rudakon

A Munkácsy Mihály Honfoglalás című művének részletét megörökítő emlékérem A magyar festészet remekművei kollekció nyitó darabja, amely a legismertebb magyar festmények és alkotóik előtt tiszteleg. Ezek a képek a magyar történelem, kultúra és nemzeti identitás szerves részei, amelyek nem hiányozhatnak az Ön otthonából sem. A kiválasztott mesterművek között olyan neves festmények szerepelnek, mint például Csontváry Kosztka Tivadar „Magányos cédrus”, Szinyei Merse Pál „Lilaruhás nő” és Székely Bertalan ,,Egri nők” című alkotása.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:
• Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és művészettörténész által írt szakmai háttéranyagot az érmek mindegyikéhez 
• Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
• Elegáns gyűjtői díszkeretet az érmek látványos bemutatásához és biztonságos tárolásához

A magyar festészet remekművei gyűjtemény kivételes technikai paramétereinek köszönhetően igazi kuriózumnak számít a numizmatika palettáján. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Honfoglalás emlékéremet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 11 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megismerje a világhírű festményeket és meggyőződjön a gyűjtői rudak kivételes szépségéről.

Bízunk benne, hogy hamarosan a kivételes népszerűségnek örvendő kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt! 

Igenmegrendelem A magyar festészet remekművei kollekció első elemeként a színarannyal bevont Honfoglalás emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozatot alkotó érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.