Szűz Mária emlékérem méltányosan bányászott színaranyból

A Magyarok Nagyasszonya tiszteletére

Szűz Mária emlékérem méltányosan bányászott színaranyból

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0

 • Színtiszta méltányosan bányászott aranyból (Au 999/1000)
 • Rendkívül limitált példányszámú kibocsátás: 499 darab világszerte
 • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret
 • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában
 • Értékes ajándékok: magyar nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, a méltányos bányászatot Igazoló Tanúsítvány, elegáns díszdoboz
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 129 900 Ft

A fokozott érdeklődés következtében az érem jelenleg nem elérhető. Rendelési igényét várhatóan júliusban tudjuk kiszolgálni. Kérjük, ekkor látogasson el újra honlapunkra vagy forduljon bizalommal Ügyfélszolgálati kollégáinkhoz!

Szigorúan korlátozott Szűz Mária emlékérem

Méltányosan bányászott színaranyból!

Büszkén ajánljuk figyelmébe a különleges, méltányosan bányászott aranyból (Au 999/1000) készült Szűz Mária emlékérmet, amely az első Fairmined emlékérme a magyar numizmatika történetében. Szűz Mária a magyar nemzet védőszentje, keresztény hitünk meghatározó alakja, akit évezredek óta óriási tisztelet övez. A páratlan kibocsátás 1/10 uncia (3,11 gramm) tömör színaranyból örökíti meg az Égi Királynét.

Az érem igazán exkluzív, hiszen nemcsak, hogy az első magyar méltányosan bányászott aranyból készült emlékérem, de szigorúan limitált példányszámú kibocsátásról beszélünk. Az egész világon csak 499 készülhet belőle – csupán pár kattintással most Ön is bebiztosíthatja saját darabját!

A nemes és jótét asszonyt, Szűz Máriát megörökítő érem nem akármilyen aranyból készült! A méltányosan bányászott arany (angolul Fairmined gold) kulcsa, hogy napjaink bányászatát biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tegyük.

A kistermelői bányászatok gyakran nehezen tudják méltányos áron eladni az általuk előállított nemesfémet, hiszen a kereskedők előnyben részesítik a nagy bányavállalatokat, a nagyobb mennyiség és a tartós árfekvés miatt. A bányamunkások sokszor egészségükre és környezetünkre veszélyes körülmények között élik mindennapjaikat. A méltányos bányászat eszméje, hogy támogassa ezen bányászatokat, és hogy munkásaik jobb élet- és munkakörülmények között dolgozhassanak.

Az 1/10 unciás Szűz Mária arany érem megvásárlásával Ön nemcsak a numizmatika iránti szenvedélyének hódolhat, de Ön is hozzájárulhat a környezet és embertársaink védelméhez, a biztonságos és felelős bányászat támogatásához. Egy igazán jó ügyet támogathat!

Mi teszi igazán kedvezővé az ajánlatot?

 • Méltányosan bányászott színarany (Au 999/1000)
 • Rendkívül alacsony limitáció: mindössze 499 darab világszerte
 • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret
 • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában
 • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, a Méltányos Bányászatot Igazoló Tanúsítvány, eredeti fából készült díszdoboz

Ne feledje: nincs vesztenivalója! Adja le megrendelését, hisz az semmiféle kötelezettséggel nem jár. Amennyiben az érem nem nyerné el tetszését, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti részünkre.

Kedvező ár: 129 900 Ft
Leírás
Anyag:
Fairmined színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
3,11 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
499

Igen, megrendelem a méltányosan bányászott színaranyból készült Szűz Mária emlékérmet kedvező áron, mindössze 129 900 Ft-ért (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 889*

Hétköznap 8.00 - 19.00 között, hétvégén 9.00 - 15.00 között.

*Díjmentesen hívható telefonszám