Méltányosan bányászott aranyból készült Szűz Mária emlékérem

A Magyarok Nagyasszonya tiszteletére

Színarany Szűz Mária emlékérem méltányosan bányászott aranyból

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Színtiszta méltányosan bányászott aranyból (Au 999/1000)
  • Rendkívül limitált példányszámú kibocsátás: 299 darab világszerte
  • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret
  • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában
  • Értékes ajándékok: magyar nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, a méltányos bányászatot Igazoló Tanúsítvány, elegáns díszdoboz
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

Előlapján: Szűz Mária - A Magyarok Nagyasszonya, fénysugarak által körbeölelve

Hátlapján: a kereszténység szimbolikus motívumai, valamint a latin Patrona Hungariae felirat (a latin eredetű Patrona szó jelentése védőszent, a Hungariae pedig hazánkra utal)

Az érem különlegességét az arany bányászatára vonatkozó méltányos megnevezés koronázza meg. Ez a cím kizárólag akkor illeti meg az aranyból készített érmet, ha többek között
a bányászata során nem alkalmaztak gyermekmunkát, a bányászok megfelelő munkakörülmények között dolgoztak méltányos fizetségért. Az arany kinyerése során pedig nem károsították a környezetet és higanyfelhasználás nélkül tették azt annak érdekében, hogy felelősséget vállaljanak társadalmunk jobbá tételéért, fenntarthatóságáért.

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Leírás
Anyag:
Színarany
Átmérő:
25 mm
Súly:
7,78 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
299

Igen, megrendelem a fairmined Szűz Mária emlékérmet kedvező, 325 000 Ft-os áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). A különleges érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint az elegáns gyűjtői díszdobozt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.