Egyedülálló érem színezüst és színarany bevonattal gazdagítva

Büszke nemzetünk jelképe, Hungária

Színarannyal és színezüsttel bevont Hungária emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • 24 karátos arannyal (Au 999/1000) és színtiszta ezüsttel (Ag 999/1000) bevont emlékérem
 • A páratlanul finom kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség garantálja
 • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas háttértörténeti anyag
 • Kedvező ár: mindössze 4 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség)
 • Visszaküldési garancia: az érem 14 napon belül visszaküldhető
 • Korlátozott példányszámban érhető el!
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 4 990 Ft

Hungária - Büszke nemzetünk jelképe
Korlátozott kibocsátás - színezüst és színarany bevonattal gazdagítva

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a büszke nemzetünk jelképét, Hungáriát megörökítő éremművészeti újdonságot. A remekmű előlapját díszítő „Hazám, hazám, Te mindenem” idézet magában hordozza az érem legfőbb mondanivalóját, mely valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szól.

Színezüsttel és színarannyal bevont emlékérem

A kibocsátás jelentőségét figyelembe véve az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Színezüst és színarany bevonttal gazdagított éremművészeti különlegesség!
 • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
 • Korlátozott példányszám: mindössze 20 000 darab érhető el világszerte!

A numizmatikai remekmű előlapján a felkelő Nap ragyogásában csodálható meg Hungária istennő allegorikus alakja, melyet az arany háttér ragyogóan kihangsúlyoz. A motívumot körbeölelő ezüst felületen a Bánk bán című opera híres áriájának címadó sora olvasható. A hátlapon a magyar történelem dicső jelmondata jelenik meg címerpajzsba vésve, mely magyarul így szól: „Istennel a hazáért és a szabadságért!”.

A Hungária emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. egyedülálló kibocsátásaként Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldjük el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Fontos: Jelenleg az érem csak a magyar háztartások számára elérhető. A megrendelések zökkenőmentes teljesítése érdekében kérjük, csak egy megrendelést küldjön el. Amennyiben mégis több terméket szeretne megrendelni, kérjük, tárcsázza a 06 80 888 889*-es telefonszámot és vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival!

Kedvező ár:4 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Arany és ezüst
Átmérő:
40 mm
Súly:
30 g
Minőség:
Tükörveret
Példánysz.:
20 000
Előlap:
Hungária allegorikus alakja
Hátlap:
Címerpajzs, benne latin felirat
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színarannyal és színezüsttel bevont Hungária emlékérmet kedvező áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.