Színarannyal bevont Szent Jobb emlékérem

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Szent Jobb emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • színtiszta arany bevonat
  • Örökzöld téma: államalapító királyunk szent ereklyéje
  • A legkiválóbb verdei minőség
  • Páratlanul finom művészi kivitelezés
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

A legendás Szent Jobb 

A magyar nemzet dicső ereklyéje színarannyal bevont rúdon!

A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a magyar nemzet legdicsőbb nemzeti ereklyéjét, a Szent Jobbot megörökítő emlékérmet, amely államalapító királyunk, Szent István emléke és hagyatéka előtt tisztelegve került kibocsátásra. Az éremművészeti újdonságot 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat gazdagítja. 

A Szent Jobb történetéről számos legenda kering. A krónika úgy tartja, hogy az évszázadok során számtalan helyen őrizték és adták kézről kézre, Székesfehérvártól kezdve a Török Birodalmon és Bosznián keresztül egészen Bécsig. Napjainkig rendkívüli tisztelet övezi, és ahítatos zarándokok ezrei járnak a csodájára évről évre.

A legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően az érem elő- és hátlapi motívumai a legkisebb részletekig tökéletesen kirajzolódnak a tükörfényes háttéren. A páratlan kibocsátás előlapját az ereklyetartó párnán pihenő Szent Jobb, valamint Szent István jól ismert kézjegye díszíti. A hátlapon néhai királyunk, Szent István pódiumon trónoló alakja látható színpompás megjelenítésben.

Az emlékérem rendhagyó módon, a fennkölt nemzeti témához méltó kivitelezésben örökíti meg a Szent Jobbot: az oltárt idéző formavilág impozáns, 40 x 60 milliméteres méretben kel életre!

Az  éremkülönlegesség kizárólagos forgalmazója a Magyar Éremkibocsátó Kft.

Az érem példányszáma szigorúan korlátozott, világszerte mindössze 20 000 kibocsátás érhető el. Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, javasoljuk, hogy mielőbb adja le megrendelését!

 

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Tulajdonságok
Anyag:
Kupronikkel
Bevonat:
24 karátos arany (Au 999/1000)
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Technológia:
A hátlapon színpompás verdei eljárás
Méret:
40 x 60 mm
Súly:
52 g
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Előlap:
Az ereklyetartó párnán pihenő Szent Jobb, Szent István szignatúrája
Hátlap:
Szent István király archaikus alakja

Igen, megrendelem a Szent Jobb emlékérmet kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Az érem árát nem most küldöm el, az a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.