Szent István 5 unciás színezüst érmen

Államalapító királyunk tömör színezüst érmen tündököl

Szent István 5 unciás színezüst érem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • M155,5 gramm tömör színezüst (Ag 999/1000)
  • Minden érme egyedileg sorszámozott
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 499 érem világszerte
  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Impozáns méret: 65 mm-es átmérő
  • Exkluzív kiegészítők AJÁNDÉKBA
  • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában!
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 199 900 Ft

Államalapító királyunk grandiózus ezüst érmen:
Szent István és Szűz Mária örök köteléke több mint 155 gramm tömör színezüstön!

Szent Istvánt az egyik legnagyobb magyar királyunkként tiszteljük, neki köszönhetjük a keresztény magyar állam megalapítását. Életének alkonyán országunkat Szűz Mária oltalmába ajánlotta, mellyel örök kötelék fonódott közöttük. Ez a történelmi pillanat 5 uncia színezüstön elevenedik meg, mely egy igazi kuriózum a gyűjtők számára. Örömünkre szolgál, hogy azon ügyfeleink körében köszönthetjük Önt, akiknek lehetősége nyílik megszerezni a mindössze 499 kibocsátható érem egyikét!

Legyen Öné az impozáns méretekkel bíró, elegáns emlékérem, amely mellé AJÁNDÉKBA adunk egy az érem eredetiségét és nemesfémtartalmát garantáló Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, egy képekkel illusztrált történeti leírást és egy exkluzív, gravírozott díszdobozt.

Kedvező ár: 199 900 Ft
Leírás
Anyag:
Színezüst
Súly:
5 uncia, 155,5 g
Átmérő:
65 mm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
499
Kibocsátás:
2018
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az 5 uncia színezüstből készült Szent István emlékérmet 179 900 Ft-os áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, a képes történeti leírást és az exkluzív díszdobozt. 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8.00 - 19.00 között, hétvégén 9.00 - 15.00 között.

*Díjmentesen hívható telefonszám

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.