Aranyban és ezüstben pompázó Puskás Ferenc emlékérem

2 emlékéremből álló különleges gyűjtemény

Puskás Ferenc szett

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 2 éremből álló gyűjtemény a legnagyobb magyar labdarúgó tiszteletére
  • 24 karátos arannyal (Au 999/1000) és színezüsttel (Ag 999/1000) bevont emlékérmek
  • Különleges, fából készült elegáns díszdobozban
  • Ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 19 990 Ft

Puskás Ferenc szett

Különleges kibocsátás a kiváló magyar labdarúgó tiszteletére!
 

A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a Puskás Ferenc - avagy ahogy mindenki emlegette: Öcsi bácsi tiszteletére kibocsátott emlékérmeket, amelyek most egy egyedülálló szettben válnak elérhetővé.

24 karátos arannyal és színezüsttel bevont érmek a legkiválóbb, tükörveret minőségben készültek. Tervezőjük a hazánkban és nemzetközileg egyaránt elismert ifj. Szlávics László éremművész. A speciális emlékérem szett kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el. Az érmek előlapját a világhírű focista védjegyévé vált 10-es számú mezt viselő Puskás Ferenc portréja díszíti, amíg a hátoldalakon a magyar nép történetére utaló szimbolikus életfa motívum jelenik meg.

Az érmek kiváló minőségű, igényes fa dobozban nyertek elhelyezést és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal együtt kerülnek kézbesítésre. Az érmeket különleges, négyzet alakú védőkapszulában helyeztük el, hogy a gyönyörű tükörfényes felületek ne szenvedjenek semmilyen sérülést és legszebb pompájukban mutassák a motívumok minden apró részletét.

Ragadja meg Ön is a lehetőséget az egyedülálló szett megvásárlására! Ha Ön is boldog tulajdonosa kíván lenni a páratlan érmeknek, javasoljuk, hogy mielőbb adja le rendelését!

Kedvező ár:19 990 Ft
Leírás
Anyag:
24 karátos arannyal és színezüsttel bevont réz
Minőség:
A legkiválóbb, tükörveret
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Átmérő:
2 x 40 mm
Súly:
2 x 28 g
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Előlap:
Puskás Ferenc portréja
Hátlap:
A magyar nép történetére utaló szimbolikus életfa-motívum

Igen, megrendelem a Puskás Ferenc emlékérem szettet kedvező áron, mindössze 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Az érmek megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.