Nemzeti kincseink, amelyekre büszkék vagyunk

Örök értékeink

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Nemzeti kincseink színezüsttel (Ag 999/1000) és színarannyal (Au 999/1000) bevont emlékérmeken
  • A páratlanul finom kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség biztosítja
  • AJÁNDÉK exkluzív kiegészítők
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5 000 teljes kollekció 
  • Az érmek 14 napon belül visszaküldhetők
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Raktáron
Kedvező ár: 10 990 Ft

Koronázási ékszerek - A magyar államiság legnemesebb jelképei

Színtiszta ezüsttel és 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

A Magyar Éremkibocsátó Kft. azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy a magyar államiság legnemesebb jelképei, a Koronázási ékszerek iránti tiszteletből egy nem mindennapi kibocsátást tesz elérhetővé a nemzeti örökséget büszkén őrző magyarság számára. Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a lenyűgöző Koronázási ékszerek emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A színtiszta ezüst (Ag 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem ezüstfényben pompázik, melynek ragyogását a 24 karátos szelektív arany (Au 999/1000) bevonat tovább gazdagítja. 

Koronázási ékszerek emlékérem

A Koronázási ékszerek emlékérem az Örök értékeink kollekció első eleme, amely nemzeti örökségünk legféltettebb kincseit gyűjti csokorba. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Koronázási ékszerek emlékérem kedvező áron, mindössze 10 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el. 

Kedvező ár: 10 990 Ft
Leírás
Anyag:
Színezüsttel (Ag 999/1000) és színarannyal (Au 999/1000) bevont kupronikkel
Átmérő:
39 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes Örök értékeink kollekció
Előlap:
A koronázási ékszerek, a külső körben a koronázási palást ihlette motívumok
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem az Örök értékeink kollekció első elemeként a színezüsttel és színarannyal bevont Koronázási ékszerek emlékérmet kedvező áron, 10 990 Ft-ért. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egy elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmet visszaküldhetem az átvételétől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

További kérdéseivel forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz: 06 80 888 889* vagy info@eremkibocsato.hu
*díjmentesen hívható telefonszám