Nemzeti kincseink, amelyekre büszkék vagyunk

Örök értékeink kollekció

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Nemzeti kincseink színezüsttel (Ag 999/1000) és színarannyal (Au 999/1000) bevont emlékérmeken
  • A páratlanul finom kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség biztosítja
  • AJÁNDÉK exkluzív kiegészítők
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5 000 teljes kollekció 
  • Az érmek 14 napon belül visszaküldhetők
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Raktáron
Kedvező ár: 10 990 Ft

Himnusz - A nemzeti összetartozás egyik legfontosabb jelképe

Színtiszta ezüsttel és 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

A Magyar Éremkibocsátó Kft. azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy magyarságunk egyik legfontosabb jelképe, a Himnusz iránti tiszteletből egy nem mindennapi kibocsátást tesz elérhetővé a nemzeti örökséget büszkén őrző magyarság számára. Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a lenyűgöző Himnusz emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A színtiszta ezüst (Ag 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem ezüstfényben pompázik, melynek ragyogását a 24 karátos szelektív arany (Au 999/1000) bevonat tovább gazdagítja. 

Himnusz emlékérem

A Himnusz emlékérem az Örök értékeink kollekció első eleme, amely nemzeti örökségünk legféltettebb kincseit gyűjti csokorba. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Himnusz emlékérem kedvező áron, mindössze 10 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el. 

Kedvező ár: 10 990 Ft
Leírás
Anyag:
Színezüsttel (Ag 999/1000) és színarannyal (Au 999/1000) bevont kupronikkel
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Előlap:
A Himnusz kezdő sorai a kotta kíséretében, Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc portréja és kézjegye
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Súly:
28 g
Átmérő:
39 mm
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
5 000 teljes Örök értékeink kollekció

A magyarság örök értékei

Nemzeti kincseink, amelyekre büszkék vagyunk

A Himnusznak emléket állító lenyűgöző érem egy páratlan sorozat, az Örök értékeink kollekció első eleme, amely különleges időutazásra invitálja az elkötelezett gyűjtőket. A színezüsttel és színarannyal bevont érmeken olyan nemzeti kincseink jelennek meg, mint például magyarságunk legnemesebb jelképei, a koronázási ékszerek vagy mitikus vezérállatunk, a csodaszarvas.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot a sorozat minden eleméhez
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához 
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A sorozat egyedülállóságát tovább emeli a szigorúan korlátozott példányszám, hiszen világszerte mindössze 5 000 teljes Örök értékeink kollekció érhető el.

Megrendelése esetén az Örök értékeink sorozat további elemeit 3-4 hetente fogjuk elküldeni az Ön címére érmenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Bizonyosak vagyunk benne, hogy a kollekciót megnyitó Himnusz emlékérem szépsége Önt is rabul ejti majd. Reméljük, hogy megtisztel bennünket bizalmával és mihamarabb leadja megrendelését, hogy azon ügyfeleink között üdvözölhessük, akik büszke tulajdonosai lehetnek a legmélyebb nemzeti érzéseket felelevenítő gyűjteménynek.

Igen, megrendelem az Örök értékeink kollekció első elemeként a színezüsttel és színarannyal bevont Himnusz emlékérmet kedvező áron, 10 990 Ft-ért. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egy elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmet visszaküldhetem az átvételétől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

További kérdéseivel forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz: 06 80 888 889* vagy info@eremkibocsato.hu
* hívásdíj: helyi tarifa