Nemzetünk kiválóságai, akik naggyá tették hazánkat

Nagy magyarok kollekció - Szent István érem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Nemzetünk nagyjai 24 karátos arannyal (Au 999/1000) bevont emlékérmeken
  • A páratlanul finom kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség biztosítja
  • AJÁNDÉK exkluzív kiegészítők
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 15 000 teljes kollekció
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Raktáron
Kedvező ár: 10 990 Ft

Szent István - Magyarország államalapító királya 
Magyar Éremkibocsátó Kft - Szent István szignatúrája
24 karátos arannyal bevont emlékérmen

Szent István királyunkat az Árpád-ház első és egyben legfontosabb uralkodójaként ismerjük, aki országlása évtizedei során a magyar törzsek szövetségéből kialakult fejedelemséget egységes királysággá alakította. István király munkásságának köszönhetően hazánk beléphetett az európai keresztény közösségbe és kezdetét vehették a Magyar Királyság dicső évszázadai.

Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a Szent István öröksége előtt tisztelgő érem az államalapító honatyánkhoz méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • színtiszta arany (Au 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem aranyfényben pompázik,
  • a numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

A Szent István emlékérem a nemzetünk kiválóságait csokorba gyűjtő Nagy magyarok kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Szent István emlékérem kedvező áron mindössze 10 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el. 

Kedvező ár:10 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Szent István portréja és szignatúra
Közös hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Nagy magyarok gyűjtemény

A legkiválóbb magyarok tiszteletére

A Szent Istvánra emlékező színarannyal bevont érem a gyűjtők körében kivételes népszerűségnek örvendő Nagy magyarok sorozat nyitó darabja. Kétség sem fér hozzá, hogy államalapító királyunk nemzeti múltunk egyik legmeghatározóbb alakja, azonban történelmünk rajta kívül is bővelkedik olyan uralkodókban, államférfiakban, művészekben és tudósokban, akik az elmúlt évezredben naggyá tették hazánkat.
 
A Nagy magyarok nevet viselő éremgyűjtemény olyan jeles személyiségekről emlékezik meg színarannyal bevont érmeken mint például forradalmár költőnk, Petőfi Sándor, a világhírnévnek örvendő magyar festő, Munkácsy Mihály vagy a híres zeneszerző, Liszt Ferenc. A káprázatos érmek motívumai a világszerte elismert ifj. Szlávics László szobrász és éremművész munkáját dicsérik.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Nagy magyarok kollekció

 

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:  

•  Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas életrajzi leírást minden éremhez

•  Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

•  Exkluzív gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához


A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Szent István emlékérmet mindössze 10 990 Ft-os kedvező áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli, amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen a lehetőséggel, és váljon a nemzetünk nagyjait felsorakoztató gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem a Nagy magyarok kollekció első elemeként a színarannyal bevont Szent István emlékérmet kedvező áron, 10 990 Ft-ért. A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.