Magyar Szentek - Akik vigyáznak ránk

Nemzetünk szentként tisztelt alakjai színarannyal bevont érmeken

Magyar Szentek kollekció - Szent László érem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • A páratlanul finom kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség biztosítja
 • AJÁNDÉKOK a kollekció gyűjtése során
 • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 15 000 teljes kollekció 
 • 14 napos visszaküldési garancia
 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Raktáron
Kedvező ár: 10 990 Ft

Szent László - Lovagkirályunk és első szentavató uralkodónkMagyar Éremkibocsátó Kft. - Szent László

Színarannyal bevont emlékérem

Szent László hazánk egyik legkiemelkedőbb uralkodójaként írta be magát a történelembe. Lovagkirályként emlegetjük, azt azonban kevesen tudják róla, hogy az ő nevéhez fűződnek az első magyar szentté avatások. Neki köszönheti Szent István királyunk és fia, Imre herceg, valamint Gellért püspök is a szent megnevezést.

Királyként a legnagyobb érdemei, hogy megszilárdította a Magyarország belső feudális rendjét, megóvta hazánkat a német terjeszkedéstől és a pápai hűbértől, továbbá a hazai hitközösség szervezetét is megerősítette.

Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a Szent László öröksége előtt tisztelgő érem kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

 • a színtiszta arany (Au 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem aranyfényben pompázik
 • a numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

A Szent László emlékérem a nemzetünk szentként tisztelt alakjait felvonultató Magyar Szentek kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Szent László emlékérem kedvező áron, mindössze 10 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el

Kedvező ár:10 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000 a teljes kollekció
Előlap:
Szent László portréja
Közös hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Magyar Szentek

Nemzetünk szentként tisztelt alakjai színarannyal bevont érmeken

Jó érzés arra gondolni, hogy a gazdag, ám megpróbáltatásokkal teli múlt kihívásain szentként tisztelt hőseink segítették át népünket. Védelmező szeretetüknek és útmutatásaiknak hála nemzetünk túlélte a történelem legnagyobb viharait is. A szentek iránti legmagasabb fokú tisztelet Szűz Máriát, a Magyarok Nagyasszonyát illeti, de nem szabad megfeledkeznünk hazánk többi szentéletű alakjáról sem, akiknek nevét mind a mai napig halhatatlanság övezi.

A Magyar Szentek névre keresztelt káprázatos sorozat nekik állít méltó emléket. Az 5 színarannyal bevont emlékérmet felvonultató gyűjtemény portréi a múltidézés nosztalgikus hangulatán túl számos örök érvényű értéket hordoznak. A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

Az 5 kivételes emlékéremből álló válogatás megemlékezikMagyra Éremkibocsátó Kft. - Magyar Szentek

 • Szent Lászlóról, a lovagkirályról,
 • Szent Erzsébetről, a szegények megsegítőjéről,
 • Szent Imréről, a tragikus trónörökösről,
 • Szent Margitról, hazánk megmentőjéről, és
 • Szent Gellértről, Szűz Mária  tiszteletének terjesztőjéről.

 

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas életrajzi leírást minden éremhez
 • Első éremmel egy látványos éremtartó albumot, amely a gyűjtemény látványos bemutatását szolgálja
 • Második küldeménnyel Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz  

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Magyar Szentek éremtartó album

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Szent László emlékérmet kedvező áron, mindössze 10 990 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Igen, megrendelem a Magyar Szentek kollekció első elemeként a színarannyal bevont Szent László emlékérmet kedvező áron mindössze 10 990 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 5 darab színarannyal bevont emlékéremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.