Nemzetünk dicső története

A magyar történelem krónikája évszázadról évszázadra

Magyar Századok kollekció - X. század emlékérem

Magyar Századok kollekció - X. század emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Színarannyal (Au 999/1000) és rózsaarannyal bevont éremművészeti különlegességek
  • magyar történelem évszázadokon átívelő krónikája most egy gyűjteménybe foglalva
  • AJÁNDÉK exkluzív kiegészítők
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 15 000 teljes kollekció
  • 14 napos visszaküldési garancia
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 9 990 Ft

Az államalapítás évszázada – X. század

Színarannyal és rózsaarannyal bevont emlékérmenMagyar Éremkibocsátó Kft. - Magyar Századok kollekció, Vajk megkeresztelése

A X. század a Kárpát-medencében éppen csak letelepedő magyarság számára óriásiváltozásokat hozott. Az első évtizedekben a lovasíjászat ősi hagyományát őrzőmagyarok harci kedve nem ismert határokat, Európa‑szerte rettegtek nyilaiktól. A nomád, portyázó életmódról a szentként tisztelt István vezette át népünket a keresztény hitre, s megkoronázásával megszületett a Magyar Királyság. A koronázásra feltehetően 1000. december végén került sor, így az évszázad legvégére datálhatjuk nemzetünk egyik legmeghatározóbb történelmi eseményét, az államalapítást. A lenyűgöző X. század emlékérem gazdag motívumvilága ennek az eseménysorozatnak állít emléket. 

Az államalapítás évszázadát megörökítő X. század érem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik: 

  • Az érem különleges aranyfényben pompázik, a színtiszta arany (Au 999/1000) bevonat ragyogását szelektív rózsaarany bevonat fokozza tovább.
  • A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren. 

A nemzetünk dicső története színarannyal és rózsaarannyal bevont emlékérmeken

Az államalapítás évszázadát megörökítő X. század emlékérem a Magyar Századok kollekció nyitó darabja, amely nemzetünk történetének legjelentősebb mérföldköveiről emlékezik meg. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a színarannyal és rózsaarannyal bevont X. század emlékérem kedvező áron, mindössze 9 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el.

Kedvező ár: 9 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Kétféle arany
Átmérő:
35 mm
Súly:
17 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
A X. század legjelentősebb mérföldkövei motívumkopozícióba foglalva
Közös hátlap:
Szűz Mária alakjával összekapcsolódó szimbolikus világfamotívum
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Nemzetünk dicső története

A magyar történelem krónikája évszázadról évszázadra

A X. század emlékérem a lenyűgöző Magyar Századok éremkollekció nyitó darabja, mely nemzetünk történelme előtt tiszteleg. A sorozat különlegessége abban áll, hogy a népünk életét végigkísérő mérföldkövek sorát a magyar numizmatika történetében először foglalja keretbe egy éremgyűjtemény, amely az eseményeket évszázadonként egy-egy lenyűgöző emlékérmen vonultatja fel. 

Magyar Századok névre keresztelt káprázatos sorozat valóságos időutazásra invitálja a gyűjtőket a X. századtól egészen a XXI. századig. A 12 színarannyal és rózsaarannyal bevont emlékérmet felvonultató gyűjtemény érmei szemet gyönyörködtető motívumkompozíciók által idézik fel gazdag történelmi múltunkat a kezdetektől egészen napjainkig. A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

 A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a   következőket:

 Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti   anyagot minden éremhez

 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

 • Látványos éremtartó albumot már az első küldeménnyel az  érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához     

Megrendelése esetén a Magyar Századok sorozat következő 11 elemét minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni az Ön címére, érmenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.


Csatlakozzon azon ügyfeleink köréhez, akik évszázadról évszázadra gyűjthetik össze saját történelmi krónikájukat a látványos éremtartó albumban helyet kapó káprázatos érmek által!

Igen, megrendelem a Magyar Századok kollekció első elemeként a színarannyal és rózsaarannyal bevont X. század emlékérmet kedvező áron, 9 990 Ft-ért. A sorozat következő érmét minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció zárt jellegű, összesen 12 darab színarannyal és rózsaarannyal bevont emlékéremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát a küldeményekhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételétől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

További kérdéseivel forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz: 06 80 888 889* vagy info@eremkibocsato.hu
* díjmentesen hívható telefonszám