A magyar festészet világhírű remekműve

Magányos cédrus rúd színezüst bevonattal gazdagítva

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Az éremművészeti különlegességet színtiszta ezüst (Ag 999/1000) bevonat gazdagítja
  • A világhírű festmény élethű megjelenítését a színpomás verdei technológia hívja életre
  • A páratlanul finom művészi kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség garantálja
  • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és művészettörténész által írt háttéranyag
  • Kedvező ár: mindössze 4 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség)
  • Visszaküldési garancia: a rúd 14 napon belül visszaküldhető
  • Szigorúan korlátozott példányszámban érhető el!
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

Csontváry Kosztka Tivadar: Magányos cédrus
A magyar festészet világhírű remekműve színezüsttel bevont rúdon

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a Csontváry Kosztka Tivadar Magányos cédrus című mesterművét megörökítő éremművészeti alkotást. A színtiszta ezüsttel (Ag 999/1000) bevont rúd a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült.

A rúd nem csupán az élethű megjelenítésnek és a színezüst bevonatnak köszönhetően képvisel büszkén továbbörökíthető értéket, hanem azért is, mert a Magányos cédrus a magyar történelem, kultúra és nemzeti identitás szerves részét képezi. A rúd egyedülállóságát tovább fokozza a szigorúan korlátozott példányszám, világszerte mindössze 15 000 darab áll a numizmatika és a festészet szerelmeseinek rendelkezésére!

A numizmatikai remekmű előlapján a világhírű festmény látható, mellette a festő születési és halálozási évszáma, valamint a kép címe és keletkezési dátuma. A rúd hátlapját festékespaletta-motívum díszíti.

A Magányos cédrus színezüsttel bevont rudat a Magyar Éremkibocsátó Kft. egyedülálló kibocsátásaként Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és művészettörténész által írt háttéranyaggal együtt küldjük el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges rúdnak, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Fontos: Jelenleg a rúd csak a magyar háztartások számára elérhető. A megrendelések zökkenőmentes teljesítése érdekében kérjük, csak egy megrendelést küldjön el. Amennyiben mégis több terméket szeretne megrendelni, kérjük, tárcsázza a 06 40 888 889*-es telefonszámot és vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival!

 

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színezüst
Méret:
60 x 35 mm
Súly:
54 g
Minőség:
Tükörveret
Példánysz.:
15 000
Előlap :
Csontváry Kosztka Tivadar Magányos cédrus című képe
Hátlap:
Festékespaletta-motívum
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a Magányos cédrus színezüsttel bevont rudat kedvező áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A rúd megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.