A magyar államiság legnemesebb jelképei 14 karátos arany érmen

Koronázási ékszerek emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • 1/4 uncia súlyú, 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült éremművészeti különlegesség
 • A legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően az elő- és hátlapi motívumok tökéletesen kirajzolódnak a tükörfényes háttéren
 • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 500 példány érhető el világszerte
 • Értékes ajándékok: fából készült díszdoboz, Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, izgalmas tájékoztató füzet a legendás ékszerek történetéről
 • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában
 • 14 napos visszaküldési garancia
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 199 900 Ft

Koronázási ékszerek emlékérem

Ismerje meg saját kézből a magyar államiság legnemesebb jelképeit!

Örömmel mutatjuk be Önnek a Magyar Éremkibocsátó Kft. éremművészeti újdonságát, amelynek megszerzésével Ön is felelevenítheti nemzetünk dicső múltjának magával ragadó jelképeit. Koronázási ékszereink azon kegytárgyak, melyek az idők során méltán váltak a magyar szuverenitás legfőbb szimbólumaivá - látványuk büszkeséggel tölti el valamennyi magyar polgár szívét.

A káprázatos, 14 karátos aranyból (Au 585/1000) kibocsátott érem előlapján lenyűgöző kompozícióban került elhelyezésre a Szent Korona, a kard, a jogar, az országalma, valamint a koronázási palást. Az érmen megelevenedő nemes témához illeszkedően a szigorúan korlátozott, világszerte mindössze 500 darabra limitált példányszám minden egyes darabja maximális körültekintéssel és művészi alapossággal készült a mai verdei eljárásokkal elérhető legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel. AZ érem súlya ¼ uncia, amely a numizmatika területén igen népszerű specifikáció.

Figyelem - drasztikusan alacsony példányszám: 500 érem világszerte!

Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb örömét lelje az érem birtoklásában, értékes AJÁNDÉK kellékekkel együtt kézbesítjük azt!

AJÁNDÉK kiegészítők:

 • Fából készült, elegáns díszdoboz
 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, amely garantálja az érem eredetiségét és a nemesfém tisztaságát
 • Izgalmas tájékoztató kiadvány a legendás ereklyék történetéről

 

Kedvező ár: 199 900 Ft
Leírás
Anyag:
14 karátos arany
Átmérő:
25 mm
Súly:
7,775 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
500 példány

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból készült Koronázási ékszerek emlékérmet 199 900 Ft-os kedvező áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldom el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 15 napon belül fiezetendő.