Legendás középkori uralkodóink színarannyal bevont érmeken

Királyok hazája kollekció - Szent István érem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat
 • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • Méltó megemlékezés legendás középkori királyainkról
 • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5000 teljes kollekció
 • Ajándék: réznikkel Mátyás király emlékérem az ötödik küldeménnyel és további exkluzív kiegészítők
 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 10 990 Ft

Szent István 24 karátos arany bevonatú érmen!

Államalapító királyunk tiszteletére!

Szent István hazánk megalapításával örökre beírta nevét a magyar történelembe mint az egyik legjelentősebb és leghíresebb uralkodónk. Országlása évtizedei alatt kezdetét vehették az egységes Magyar Királyság dicső évszázadai.

A Szent István emlékérem a 24 karátos arany bevonattal dicső uralkodónkhoz méltóan emlékezik meg a legendás királyról. A legkiválóbb verdei minőségnek, a tükörveretnek köszönhetően az érem ragyogó aranyfényben jeleníti meg a numizmatikai alkotás motívumvilágát, a Szent Istvánt ábrázoló portrét és az uralkodó szignatúráját. 

Rendelése leadásával Ön a következő előnyökhöz jut:

 • Színarany bevonat (Au 999/1000)
 • A legkiválóbb verdei minőség
 • Látványos éremtartó album már az első küldeménnyel
 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány AJÁNDÉKBA
 • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5000 teljes kollekció

A Szent István emlékérem a legjelentősebb középkori uralkodóinkat csokorba gyűjtő Királyok hazája kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Szent István emlékérem kedvező áron, mindössze 10 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el. 

Kedvező ár:10 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000 teljes kollekció
Előlap:
Szent István portréja és szignatúrája
Közös hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Királyok hazája

Legendás középkori uralkodóink színarannyal bevont érmeken

A Magyar Királyság dicső évszázadaira mind a mai napig történelmünk aranykoraként tekintünk. A sok esetben virágzó, máskor viszontagságos időszakot felidézve valamennyi magyar honfitársunk szívét határtalan büszkeség tölti el. Nemzeti történelmünk jeles uralkodóinak sorában a legnagyobb tisztelet kétségtelenül államalapító királyunkat, Szent Istvánt illeti, de a Magyar Királyság dicső évszázadai alatt számos legendás királyunk uralkodott, akikre büszke szívvel gondolhatunk vissza.

Királyok hazája névre keresztelt káprázatos sorozat nekik állít méltó emléket. Az 5 színarannyal bevont emlékérmet felvonultató gyűjtemény portréi a múltidézés nosztalgikus hangulatán túl számos örök érvényű értéket hordoznak. A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

Az 5 kivételes emlékéremből álló válogatás megemlékezik

 • Szent Istvánról, az államalapítónkról,
 • Szent Lászlóról, a lovagkirályunkról,
 • Könyves Kálmánról, a rendkívül művelt uralkodónkról,
 • II. Andrásról, kinek nevéhez köthető az Aranybulla, és
 • IV. Béláról, a második honalapítónkról.

A kézbesített éremtartó albumon túl kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas életrajzi leírást minden éremhez
 • Látványos éremtartó album már az első küldeménnyel
 • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz a második küldeménnyel
 • Réznikkel Mátyás király emlékérem az ötödik küldeménnyel

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Szent István emlékérmet kedvező áron, mindössze 10 990 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Igenmegrendelem a Királyok hazája kollekció első elemeként a színarannyal bevont Szent István emlékérmet  mindössze 10 990 Ft-ért (+0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 10 990 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 5 darab színarannyal bevont emlékéremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.