Színarannyal bevont érem a 170. évforduló alkalmából

1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Megemlékezés az 1848-as események 170. évfordulója alkalmából
  • Színarany (Au 999/1000) bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség
  • AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas történeti háttéranyag
  • Visszaküldési garancia
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Raktáron
Kedvező ár: 4 990 Ft

1848-49-es forradalom és szabadságharc

Színarannyal bevont emlékérem a 170. évforduló alkalmából!

 

Az 1848-49-es események a magyarok számára a nemzeti öntudat, az összefogás és a feltétel nélküli hazaszeretetet szimbolizálják. A forradalom megvalósult célkitűzései tették lehetővé az elmaradott, feudális Magyarország polgári átalakulását, éppen ezért - bukása ellenére is - az egyik legpozitívabb megítélésű történelmi eseményünk.

A téma fennköltségét figyelembe véve az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Színarany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított éremművészeti különlegesség
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra
  • Korlátozott példányszám: mindössze 20 000 darab érhető el világszerte!

Az előlapon megcsodálható, ahogy a színarannyal bevont érem keretbe foglalja Thorma János Talpra magyar! című festményét, a hátlapot pedig egy korabeli szabja markolata díszíti. Az így létrejött numizmatikai alkotással valamennyien méltó módon emlékezhetünk meg az 1848-as események 170. évfordulójáról.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Kedvező ár:4 990 Ft
Leírás
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
20 000 darab
Előlap:
Thorma János Talpra magyar! című festménye
Hátlap:
Korabeli szabja markolata
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színarannyal bevont 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.