Színarannyal bevont érem a 170. évforduló alkalmából

Hazánk történelmének sorsfordító eseménye: 1848/49-es forradalom és szabadságharc

1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Megemlékezés az 1848/49-es események 170. évfordulóján
  • Színarany bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség
  • AJÁNDÉK kiegészítők
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 4 990 Ft

Az 1848/49-es események a magyarok számára a nemzeti öntudat, az összefogás és a feltétel nélküli hazaszeretetet szimbolizálják. A forradalom megvalósult célkitűzései tették lehetővé az elmaradott, feudális Magyarország polgári átalakulását, éppen ezért - bukása ellenére is - az egyik legpozitívabb megítélésű történelmi eseményünk.

Az ünnepélyes témát figyelembe véve, az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az előlapon színarannyal bevont keretbe foglalja Thorma János Talpra magyar! című festményét, a hátlapot pedig egy korabeli szabja markolata díszíti. Az így létrejött emlékéremmel valamennyien méltó módon emlékezhetünk meg az 1848/49-es események 170. évfordulójáról.

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, adja le megrendelését mihamarabb!

Kedvező ár:4 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
20 000 darab
Előlap:
Thorma János Talpra magyar! című festménye
Hátlap:
Korabeli szabja markolata
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színarannyal bevont 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.