Csillapíthatatlan vágy a szabadság iránt

1956-os forradalom emlékérem 14 karátos aranyból

1956-os forradalom emlékérem 14 karátos aranyból

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 14 karátos aranyból
  • A legkiválóbb verdei minőség
  • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában
  • Értékes ajándékok

 

  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 56 900 Ft

Csillapíthatatlan vágy a szabadság iránt!

14 karátos arany érem az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére

Az 1956. október 23-án kitört forradalom és az azt követő szabadságharc megmutatta a világnak a magyarok rendíthetetlen szándékát a diktatúra megdöntésére, valamint népünk bátorságát és hősiességét a hőn áhított szabadság kivívása érdekében. A forradalom a katonaság lelkes, ám szervezetlen ellenállása, valamint a forradalmárok hazafias kitartása ellenére elbukott.

1956 emlékét a demokratikus országok társadalma és a magyar emigráció megőrizte. Magyarország és a magyarok képét ettől kezdve meghatározta az 1956-os szabadságért küzdő Budapest. A forradalom demokráciát, függetlenséget akart és egy furcsa gazdasági-társadalmi rendszert, amelyben kapitalista, szocialista és harmadikutas elemek keveredtek. Mára a világ megváltozott. De a forradalom, a szabadság napjainak emléke reményt adott a rendszer ellenfeleinek és erkölcsi erőt a rendszerváltás híveinek.

1956 története - a mi történetünk - a mai magyar demokrácia egyik legfontosabb hagyománya, a nemzeti összefogás, a magyarok rendíthetetlen hazaszeretetének jelképe.

"Nem érti ezt az a sok ember, 
Mi áradt itt meg, mint a tenger? 
Miért remegtek világrendek? 
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett. 
De most sokan kérdik: mi történt? 
Ki tett itt csontból, húsból törvényt? 
És kérdik, egyre többen kérdik, 
Hebegve, mert végképp nem értik – 
Ők, akik örökségbe kapták –: 
Ilyen nagy dolog a Szabadság?"

Márai Sándor: Mennyből az angyal, 1956

A legkiválóbb verdei minőségben elkészített emlékéremmel e rendkívül fontos esemény és annak hősei előtt rójuk le tiszteletünket. A 14 karátos aranyból készült (Au 585/1000) kivételes darab motívumai hűen idézik vissza a forradalmat. Az emlékérem kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el!

Kedvező ár:56 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany
Átmérő:
18 mm
Súly:
2 g
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
1956
Előlap:
Forradalmárok
Hátlap:
Láncot kettévágó kard
Kibocsátás éve:
2016
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező áron 56 900 Ft- ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

 Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.