A legértékesebb magyar érmék: Hunyadi János aranyforintja 

Az egyik legritkább középkori magyar aranypénz színarannyal bevont replikán!

Tudta Ön, hogy az egyik legritkább középkori aranypénz kibocsátása Hunyadi János nevéhez köthető? És hogy ebből napjainkban a világon 5, Magyarországon mindössze 3 példány holléte ismert? Egy verdefényes eredeti példány becsértéke mai áron meghaladja a 12 000 000 forintot

Az érmeritkaság legkiválóbb verdei minőségben készült másolata kizárólag Társaságunk kínálatában érhető el! 

A páratlan szépségű replika különlegessége a következőkben rejlik:

  • 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, azaz tükörveret
  • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Az egyik legritkább középkori magyar aranypénzt mintázó érem - most karnyújtásnyira!

A Hunyadi János aranyforintját mintázó érem A legértékesebb magyar érmék replikái gyűjtemény nyitó darabja. A páratlan sorozat valamennyi érme magyar pénzverés történetének legkiemelkedőbb példányairól emlékezik meg káprázatos másolatok formájában. A sorozat kezdő elemeként a Hunyadi János aranyforintját megörökítő érmet 50% kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért rendelheti meg.

Mielőbb adja le megrendelését és éljen az 50%-os kedvezménnyel! Annak érdekében, hogy döntését megkönnyítsük, az első elem esetében a 990 Ft csomagolási és postaköltséget is átvállaljuk Öntől!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Négyrészű címerpajzs
Hátlap:
Szent László szembenéző alakja

A legértékesebb magyar érmék replikái

Felbecsülhetetlen érték, most karnyújtásnyira!

A Hunyadi János aranyforintját mintázó érem A legértékesebb magyar érmék replikái gyűjtemény nyitó darabja. A 24 karátos arannyal (Au 999/1000), vagy színezüsttel (Ag 999/1000) bevont érmekből álló, nyitott jellegű sorozat a magyar pénzverés történetének legkiemelkedőbb példányairól emlékezik meg káprázatos másolatok formájában. Az érmek bevonata az eredeti érme anyagával egyezik meg.

A gyűjtemény felbecsülhetetlen értékű, többnyire múzeumok kincseiként a látogatók elől is elzárva tárolt érmeritkaságok replikáit gyűjti csokorba. A sorozat egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket: Magyar Éremkibocsátó Kft. - A legértékesebb magyar érmék repikái kollekció

  • Szakértői tájékoztató anyagot és Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez

  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

  • Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához

A legértékesebb magyar érmék replikái gyűjtemény rendkívüli népszerűségnek örvend. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Hunyadi János aranyforintját mintázó emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 11 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok értelmében a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.


Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a káprázatos gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem A legértékesebb magyar érmék replikái kollekció első elemeként a Hunyadi János aranyforintját megörökítő emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött sorozatra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A vonatkozó jogszabályok értelmében bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.