Színarany Szerencse érme 
2021 méltó megünneplésésre! 

Örömmel ajánljuk figyelmébe a 24 karátos, tömör színaranyból készült Szerencse érmét, mellyel méltó módon ünnepelheti meg az új esztendő kezdetét. A legkiválóbb verdei minőségben készült numizmatikai különlegesség szerencsehozó motívumokkal díszítve pompázik, előlapján pedig II. Erzsébet látható. A téglalap alakú érmekülönlegesség névértéke 2,5 NZD.

Az érmén olyan közismert szerencsehozó motívumok kaptak helyet, mint például a katicabogár, a patkó vagy a bűvös 7-es szám. Ezeket a szimbólumokat ölelik körbe a lóherék, amik az érme szélein tündökölnek a tükörfényes háttéren. 

A Szerencse éremhez ajándékba küldünk Önnek egy érmetartó kártyát is és az Eredetiséget igazoló dokumentumot

Ne maradjon le a lehetőségről, kezdje szerencsével az új évet!

Rendelje meg mihamarabb a korlátozott, világszerte mindössze 2000 példányban kibocsátott Szerencse érmét kedvező áron, mindössze 19 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség), hogy otthona kényelméből gyönyörködhessen a különleges, ingot formájú érmében!


Rendelje meg saját példányát, mielőtt a rendkívül korlátozott limitáció elfogyna!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
6 mm x 11 mm
Tömeg:
1/100 oz (0,31 g)
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2000 db

Igen, megrendelem a színarany Szerencse érmét kedvező áron, mindössze 19 900 Ft‑ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). A káprázatos éremművészeti alkotás mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint az érmetartó kártyát.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A vonatkozó jogszabályok szerint a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.