A színarany szerencse legyen Önnel!

Örömmel ajánljuk figyelmébe a 24 karátos színaranyból (Au 999/1000) készült Szerencse érmét, mellyel méltó módon biztosíthatja szerencséjét az év hátralévő részére. A legkiválóbb verdei minőségben készült numizmatikai különlegességet szerencsehozó motívumok díszítik. A rendkívüli, lapka alakú érmekülönlegesség névértéke 2,5 dollár, mellyel a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősül.

Az érmén olyan világszerte ismert szerencsehozó szimbólumok kaptak helyet, mint a katicabogár, a patkó vagy a bűvös 7-es szám. Ezeket a jelképeket ölelik körbe a lóherék, melyek az érme szegélye mentén tündökölnek a tükörfényes háttéren. 

A Szerencse érméhez ajándékba küldünk Önnek egy látványos érmetartó kártyát is és egy Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt.

Mit is jelent az "ingot" kifejezés?

Az ingot technikailag az aranyrudak egy speciális típusa. Arra a konkrét folyamatra utal, amelynek során ezeket a lapos aranyrudakat előállítják: az "ingot” az öntőforma neve, amelybe az aranyat öntötték. Ez a folyamat különbözteti meg őket a többi, általában kisebb rúdtól, amelyeket aranyfémlemezek verésével vagy bélyegzésével állítanak elő.

Rendkívül kedvező ár - ne maradjon le a lehetőségről!

Rendelje meg mihamarabb a világszerte mindössze 2000 példányban kibocsátott Szerencse érmét kedvező áron, mindössze 19 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség), hogy otthona kényelméből gyönyörködhessen a különleges ingot érmében!

Rendelje meg saját példányát, mielőtt a rendelkezésre álló korlátozott limitáció elfogy!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
6 mm x 11 mm
Tömeg:
1/100 oz (0,31 g)
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2000 db
Névérték:
2,5 dollár

Igen, megrendelem a színarany Szerencse érmét kedvező áron, mindössze 19 900 Ft‑ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). A káprázatos éremművészeti alkotás mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint az érmetartó kártyát.

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.