Koronázza meg Arany évfordulók 2024 gyűjteményét!

Lánchíd emlékérme 24 karátos aranyból

2024-ben ünnepeljük a Lánchíd felavatásának 175. évfordulóját. A jeles esemény iránti tisztelettől vezérelve, Társaságunk egy színarany érmét bocsátott ki az alkalomra.

Az első állandó híd Pest, Buda és Óbuda egyesítését, az 1838-as árvízben elpusztult város újjászületését és az egységes hídvámmal a közteherviselést szimbolizálta – máig utalva egy virágzó kor termékeny szellemi kultúrájára, és benne a hazáért önzetlenül tenni akaró emberekre.

Az érme a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősül, névértéke 5 dollár. Előlapján többek között Budapest városának címere látható, míg hátlapját a Lánchíd lenyűgöző látképe díszíti, mely a legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

Az ünnepi kibocsátás páratlan specifikációkkal bír:

  • 24 karátos tömör aranyból (Au 999/1000) készült
  • A legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel
  • Hivatalos fizetőeszköz a kibocsátó országban
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 175 érme érhető el világszerte!

A színarany Lánchíd érmét a Magyar Éremkibocsátó Kft. ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek kedvező, 229 900 Ft-os áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ragadja meg a nagyszerű lehetőséget és rendelje meg ezt a jubileumi színarany érmét, mellyel megkoronázhatja Arany évfordulók 2024 gyűjteményét!

Igen, megrendelem a színarany Lánchíd érmét 229 900 Ft-os kedvező áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. 

Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Minőség:
Tükörveret
Súly:
3,11 g
Kibocsátó:
Niue
Kibocsátás éve:
2024
Névérték:
5 dollár
Limitáció:
175 példány