A világ legpusztítóbb háborúját túlélő történelmi leletek

A II. világháború végének közelgő 75. évfordulója emlékére

II. világháborús numizmatikai válogatás

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Rendkívüli gyűjtemény a II. világháború éveiből (1939-1945)
 • Eredeti történelmi leletek a háborúban részt vevő országokból
 • 9 érme: 2 darab német 1 reichspfennig (birodalmi pfennig), 2 db francia 1 frank, amerikai 1 cent és Jefferson 5 cent, japán 10 sen, brit VI. György 1 penny, olasz 20 centesimi
 • 5 bélyeg: 2 db német 12 reichspfennig, orosz 5 és 12 kopek, amerikai 3 cent
 • 1 bankjegy: Fülöp-szigeteki 10 peso
 • Ajándék látványos és informatív, angol nyelvű albumban
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 49 900 Ft

Emlékezzen meg Ön is az emberiség eddigi történelmének legpusztítóbb konfliktusáról!

15 eredeti történelmi leletet tartalmazó válogatás a második világháború éveiből

1939 szeptemberjében, a Lengyelország elleni német támadással robbant ki a második világháború, amely hat vérontással teli év után, 1945-ben került végleges lezárásra. A szövetségesek - melynek hatalmi magját az USA, az Egyesült Királyság és a Szovjetunió alkotta - és a tengelyhatalmak országai, tehát Németország, Olaszország és Japán harcoltak egymás ellen, és a küzdelem végül az utóbbi nemzetek veszteségével ért véget. Nem véletlenül nevezhetjük a második világháborút a történelem legpusztítóbb eseményének: a becslések szerint több mint 70 millióan vesztették életüket a több éven át tartó globális konfliktusban. 

A második világháború éveiből származó érme, bélyeg és bankjegy válogatás a részt vevő országok kibocsátásával eredeti történelmi leleteket tár Ön elé a kegyetlen évekből. Az eltelt évtizedek biztonságos távolságából jelképesen most visszautazhat az 1939 és 1945 közötti időszakba és kezébe veheti a múlt egy-egy darabjait. 

Az informatív, angol nyelvű album tartalma:

 • 9 érme: 2 db német 1 reichspfennig (birodalmi pfennig), 2 db francia 1 frank, amerikai 1 cent és Jefferson 5 cent, japán 10 sen, brit VI. György 1 penny, olasz 20 centesimi
 • 5 bélyeg: 2 db német 12 reichspfennig, orosz 5 és 12 kopek, amerikai 3 cent
 • 1 bankjegy: Fülöp-szigeteki 10 peso

Utazzon vissza Ön is a múltba és emlékezzen meg a földkerekség legpusztítóbb háborújának éveiről!

Kedvező ár: 49 900 Ft
Leírás
Anyag:
Ezüst, réz, bronz, alumínium, cink, acél
Kibocsátás:
1939-1945
Kibocsátó:
Németország, Olaszország, Franciaország, Egyesült Királyság, Oroszország, USA, Japán, Fülöp-szigetek
Limitáció:
Történelmi
Átmérő:
Változó
Tömeg:
Változó
Névérték:
Változó

Igen, megrendelem az albumba rendezett II. világháborús numizmatikai válogatást kedvező áron, mindössze 49 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

A termék árát nem most küldöm el, azt a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.