Kossuth Lajos - A nemzeti függetlenség élharcosa 

24 karátos arannyal bevont emlékérmen

Kevés embernek adatik meg, hogy annyit tegyen hőn szeretett hazájáért, mint a 19. század nemzeti függetlenségért vívott harcának karizmatikus alakja, Kossuth Lajos. Egyik legjelesebb nemzeti ünnepünk, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából az események egyik kulcsfontosságú szereplőjére, a magyar szabadság nemzetközileg is legismertebb alakjára emlékezünk. 

Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a Kossuth Lajos öröksége előtt tisztelgő érem kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • színtiszta arany (Au 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem aranyfényben pompázik.
  • A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

A Kossuth Lajos emlékérem a nemzetünk kiválóságait csokorba gyűjtő Nagy magyarok kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Kossuth emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el. 

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 gramm
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Kossuth Lajos portréja
Közös hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Nagy magyarok - Hazánk kiválóságai egyetlen gyűjteményben

A legkiválóbb magyarok a legtisztább arannyal bevont érmeken

Nemzetünk méltán bővelkedik magyar kiválóságokban, akik naggyá tették hazánkat. Gazdag történelmünkre és kultúránkra a Kossuthhoz hasonló, legjelesebb államférfiak mellett kiváló művészeink, tudósaink is jelentős hatást gyakoroltak. Előttük tisztelgünk Nagy magyarok kollekciónkkal, amely eddig példa nélküli válogatásban vonultatja fel hazánk nagyjait a legtisztább arannyal bevont érmeken.  
 
A Kossuth Lajos tiszteletére kibocsátott érem a legjelesebb magyarokat csokorba gyűjtő Nagy magyarok sorozat első eleme. A hiánypótló kollekcióban azonban megemlékezünk többek között államalapító királyunkról, Szent Istvánról, forradalmár költőnkről, Petőfi Sándorról, a világhírnévnek örvendő magyar festőről, Munkácsy Mihályról vagy a híres zeneszerzőről, Liszt Ferencről is. A káprázatos érmek motívumai a világszerte elismert ifj. Szlávics László szobrász és éremművész munkáját dicsérik.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:  

•  Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas életrajzi leírást minden éremhez

•  Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

•  Exkluzív gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához

•  Korkárdát az első éremmel, hogy együtt tisztelegjünk az 1848-49-es események hősei előtt


A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Kossuth Lajos emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 11 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok értelmében a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzetünk nagyjait felsorakoztató gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem a Nagy magyarok kollekció első elemeként a színarannyal bevont Kossuth Lajos emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát.  vonatkozó jogszabályok értelmében bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.