Koronázási ékszerek emlékérem:
ismerje meg saját kézből a magyar államiság legnemesebb jelképeit!

Örömmel mutatjuk be Önnek a Magyar Éremkibocsátó Kft. éremművészeti remekművét, amelyet a kezében tartva Ön is felelevenítheti nemzetünk dicső múltjának jelképeit! Koronázási ékszereink az idők során méltán váltak a független magyar állam legfőbb jelképeivé - látványuk büszkeséggel tölti el valamennyi magyar ember szívét.

Mit érdemes tudnia a szemet gyönyörködtető arany éremről?

  • A káprázatos, 14 karátos aranyból kibocsátott érem előlapján lenyűgöző kompozícióban került elhelyezésre a Szent Korona, a kard, a jogar, az országalma, valamint a koronázási palást
  • Az érmen megelevenedő témához illeszkedően a szigorúan korlátozott, világszerte mindössze 500 darabra limitált példányszám minden egyes darabja maximális körültekintéssel és művészi alapossággal készült
  • az érmeket a mai verdei eljárásokkal elérhető legkiválóbb verdei minőség fémjelzi!
  • Az érem súlya ¼ uncia, amely a numizmatika területén igen népszerű specifikáció

Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb örömét lelje az érem birtoklásában, értékes AJÁNDÉK kellékekkel együtt kézbesítjük azt!

AJÁNDÉK kiegészítőink Önnek:

  • Fából készült, elegáns díszdoboz
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, amely garantálja az érem eredetiségét és a nemesfém tisztaságát
  • Izgalmas és tartalmas tájékoztató a legendás ereklyék történetéről

Ne feledje: ez az érem igazi kuriózum a világszerte elérhető csupán 500 példányra limitált elérhetőségével. Ragadja meg a lehetőséget és rendelje meg kockázat nélkül kedvező áron, 199 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Leírás
Anyag:
14 karátos arany
Átmérő:
25 mm
Súly:
7,775 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
500 példány

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból készült Koronázási ékszerek emlékérmet 199 900 Ft-os kedvező áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldom el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 15 napon belül fiezetendő.