A Kolosszeum hivatalos arany érmén

Róma legnemesebb épületkomplexuma 14 karátos aranyból

Az olasz fővárosban megcsodálható Kolosszeum az ókori Római Birodalom legismertebb épületkomplexuma, amely óriási népszerűségnek örvend a világ minden pontján. A páratlan érme ennek a csodálatos építménynek állít emléket, megelevenítve az ókori viadalokat és civilizációt. A gyönyörű érme a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült, amely lehetővé teszi, hogy annak minden motívuma a legapróbb részletekig látható legyen.

A Kolosszeum, a legnépszerűbb ókori római látványosság

A 14 karátos aranyból készült érmeritkaság az ókori Római Birodalom legismertebb építménye, a Kolosszeum előtt tiszteleg és egyben egy kivételes népszerűségnek örvendő gyűjtemény, A világ hét új csodája kollekció nyitó eleme. Az egyedi gyűjtemény minden egyes darabja A világ hét új csodájának állít emléket. A sorozat kezdő elemeként ezt a különleges érmét kedvezményes áron, 9 995 Ft-ért (19 990 Ft helyett) rendelheti meg. A Kolosszeum 14 karátos emlékérmét szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, világszerte minössze 7000 teljes sorozat gyűjthető ki.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, rendelje meg az arany Kolosszeum érmét kedvezményes áron!

Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany (Au 585/1000)
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 gramm
Minőség:
Tükörveret
Előlap:
II. Erzsébet királynő portréja
Hátlap:
Római Kolosszeum
Példányszám:
7 000 teljes kollekció
Kibocsátási év:
2013.
Kibocsátó ország:
Salamon-szigetek

A világ hét új csodája a világ legkisebb arany érméin

2007. július 7-én a "hetek napján" ünnepélyes keretek között nevezték meg a világ hét új csodáját, melyek egy nemzetközi szavazás eredménye alapján kerültek kiválasztásra. Minden olyan történelmi helyszín és emlékmű részt vehetett a versenyen, amely 2000 előtt készült emberi kezek által. A hét új csodára a világ minden országából lehetett szavazni, a voksolás menetét pedig óriási érdeklődés kísérte. A közel 100 millió szavazat alapján az alábbi hét csoda bizonyult a legnépszerűbbnek: a római Kolosszeum, az indiai Taj Mahal, a brazil Megváltó Krisztus szobor, a jordán sziklaváros, Petra, a perui Machu Picchu, az ősi maja város, a Chichén Itzá, valamint a kínai nagy fal.

A Kolosszeum hivatalos, 14 karátos arany érme Társaságunk egyik legnépszerűbb gyűjteménye, A világ hét új csodája kollekció nyitó eleme. A rendkívüli sorozat a világ hét új csodájának megválasztott építményeket örökíti meg, amelyek napjainkban is látogathatóak. A kollekció minden egyes eleme speciális, 11 mm-es átmérővel rendelkezik, amely a világ egyik legkeresettebb technikai paramétere. A 2013-as kibocsátású gyűjteményt szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, mindössze 7 000 teljes sorozat érhető el.

A világ hét új csodája gyűjtemény egyedisége az alábbiakban rejlik:

  • A 2013-as kibocsátású érmesorozatból mindössze 7 000 teljes kollekció érhető el
  • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány tartozik
  • Az emlékérmék a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készültek
  • A kollekció megrendelése esetén a gyűjtés során Ön egy elegáns díszdobozt kap tőlünk ajándékba
  • A teljes sorozat megrendelése esetén a gyűjtés során Öné lesz a névre szóló gravírozott réztábla és Tulajdonosi Tanúsítvány
  • A sorozat előfizetőinek a gyűjtés során numizmatikai nagyítót küldünk az érmék motívumainak és részleteinek minél alaposabb megismerése céljából

A 14 karátos aranyból készült páratlan kollekció előfizetőjeként Ön az első érméhez kedvezményes, 9 995 Ft-os áron juthat hozzá. A további darabok kedvező ára 19 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).  

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, rendelje meg az arany Kolosszeum érmét kedvezményes áron!

Igen, megrendelem A világ hét új csodája kollekció első elemeként az arany Római Kolosszeum emlékérmét 50%-os kedvezménnyel, 9 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség).  A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

A sorozat következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 7 darab 14 karátos arany emlékérméből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.