Mátyás király eredeti ezüst dénárja

Több mint 500 éves érmekülönlegesség!

A 15. század eseményekben gazdag időszak volt a középkori Magyarországon. Igazságos Mátyás királyunk uralkodása nemcsak számos hadtörténeti győzelmet és területi hódítást eredményezett, hanem az állami intézmények megerősödését is. Az olasz területekről begyűrűzött reneszánsz kultúra teljes pompájában virágzott Mátyás idejében, melynek hatása a magyar pénztörténet ekkor készült különleges darabjain is megfigyelhető. A különleges történelmi ezüstpénz, Hunyadi Mátyás ezüst dénárja a 15. századból maradt fenn, és egy igazi gyűjtői kuriózum.

A lenyűgöző érme különlegessége az alábbiakban rejlik:

• Az igazságos Mátyás király által kibocsátott érme
Több mint 500 éves ezüstpénz a reneszánsz fénykorából
Eredeti történelmi lelet a 15. századból
• A korszakra jellemző ékes motívumok díszítik
• Az érme eredetiségére és minőségére garanciát vállalunk!

Hunyadi Mátyás ezüst dénárja egy kivételes kollekció, a Magyar Királyok Kincstára sorozat nyitó darabja. A különleges gyűjtemény a magyar történelem jelentős ezüst pénzérméit gyűjti csokorba az Árpád-háztól egészen a 20. század elejéig. A gyűjtemény kezdő elemeként 50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-ért lehet Öné Mátyás király ezüst dénárja, ráadásul a 990 Ft-os csomagolási és postaköltséget is átvállaljuk Öntől!

Javasoljuk, hogy mihamarabb adja le megrendelését és éljen az 50%-os kedvezménnyel!

Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst
Súly:
Nagyjából 0,52 gramm
Átmérő:
Nagyjából 15 mm
Minőség:
Nagyon jó
Előlap:
Mátyás király címere
Hátlap:
Madonna-motívum
Példányszám:
5 000 teljes Magyar Királyok Kincstára kollekció

Magyar Királyok Kincstára

Eredeti történelmi ezüst érmék az Árpád-háztól a 20. század elejéig

Hunyadi Mátyás ezüst dénárja egy kivételes kollekció, a Magyar Királyok Kincstára nyitó darabja. A különleges gyűjtemény egyedülálló módon vonultatja fel hazánk több mint nyolc évszázadának kiemelt jelentőséggel bíró érméit, az Árpád-háztól egészen a 20. század elejéig. A kezdő elem megrendelését követően olyan híres történelmi ezüst érmék büszke tulajdonosává válhat, mint például Nagy Lajos szerecsenfejes dénárja a 14. századból, vagy mint az államalapítás 1000. évfordulójára kibocsátott I. Ferenc József milleniumi 1 koronás. 

A kollekció minden egyes eleme eredeti történelmi ezüst érme, nem másolat és nem utánveret. Az érmék elérhetősége történelmi jellegükből adódóan korlátozott! Minden darab ezüstből készült, ezzel tisztelegve legnagyobb királyaink hagyatéka és nemzetünk nagysága előtt.

Kiegészítők, melyeket Ön AJÁNDÉKBA kap a kollekció gyűjtése során:

  • Elegáns gyűjtői díszdoboz az érmék professzionális tárolására
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz
  • Eredetiséget igazoló Tanúsítvány az érmék mindegyikéhez
  • Numizmatikai szakértő által készített tájékoztató az érmék mindegyikéhez

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, Mátyás király ezüst dénárját 50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 19 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Bízunk benne, hogy hamarosan a kivételes kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt! 

Igen, megrendelem a Magyar Királyok Kincstára kollekció első elemeként Mátyás király ezüst dénárját kedvezményes, 9 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.