Numizmatikai nagyító a legapróbb részletekért

Nagyító

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Professzionális kialakítás
  • Érmek és érmék aprólékos motívumainak megtekintéséhez
  • 14 napos visszaküldési garancia
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 1 990 Ft

Bizonyára Ön is vágyott már arra, hogy személyes gyűjteménye művészi igényességgel kidolgozott érmeit és érméit aprólékosan szemügyre vehesse.

Ne habozzon, rendelje meg numizmatikai nagyítónkat!

Kedvező ár:1 990 Ft
Tulajdonságok
Méret:
120 x 52 mm
Lencse átmérő:
50 mm
Nagyítás:
Háromszoros

Igen, megrendelem a numizmatikai nagyítót kedvező áron, mindössze 1 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Vásárlásom nem jár semmiféle kötelezettséggel, mivel a terméket a kézhezvételt követő 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.