Amerikai negyeddollárosok

Világhírű törvényes fizetőeszközök Amerikából - színarannyal bevonva!

A hivatalos Amerikai negyeddollárosok az USA egyik legnépszerűbb kibocsátását képezik. Az Egyesült Államok kormánya 1999 óta bocsátja ki az emlékérméket, amelyek a legszebb módon mesélik el a lehetőségek és a szabadság hazájaként ismert ország lebilincselő történetét. Ennek ellenére forgalomban nem túl gyakran lehet találkozni velük, hiszen a legtöbb magángyűjtemények rejtekén lapul.

A szövetségi államok előtt tisztelgő emlékérméket értékes színarany (Au 999/1000) bevonat gazdagìtja, még különlegesebbé téve ezzel a páratlan kibocsátásokat.

Megrendelése esetén a kollekciót lezáró küldemény keretében megajándékozzuk egy elegáns karórával, amelyet az USA legendás címerállata, a fehérfejű rétisas motívuma díszít! 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - AJÁNDÉK elegáns férfi karóraNew York és Delaware államokat megörökìtô negyeddollárosok
+ prémium ajándék: elegáns karóra!

Évente csak 5 államot megörökítő érmét bocsátott ki az USA kormánya, ráadásul mindössze 10 héten keresztül. Azóta nem készült több belőlük, mivel a kibocsátást hivatalosan lezárták, így elérhetőségük világszerte korlátozott.

A különleges gyűjtemény előfizetőjeként az első két elemet, a New York és Delaware államoknak emléket állító negyeddollárosok 50%-os kedvezményes áron, együttesen mindössze 2 995 Ft-ért lehenek az ÖnéMi több, utolsó küldeményünkben megajándékozzuk egy páratlan szépségű, elegáns férfi karórával, amelynek számlapját az USA ikonikus címerállata, a fehérfejű rétisas díszít!

Ne feledje, kínálatunkban mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el! 

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arannyal bevont réz
Kibocsátó:
Az eredeti érméket az Amerikai Egyesült Államok bocsátotta ki
Kibocsátás:
1999, 2001
Előlap:
Változó
Hátlap:
George Washington portréja
Súly:
2 x 15 gramm
Átmérő:
24,26 mm
Minőség:
Verdefényes
Példányszám:
Kínálatunkban 10 000 teljes kollekció

Amerikai negyeddollárosok

Világhírű törvényes fizetőeszközök Amerikából - színarannyal bevonva!

A kivételes gyűjtemény egy izgalmas utazásra invitálja Önt, amely során megismerheti az 50 szövetségi állam lebilincselő történetét. A világnak 10 évet kellett várnia arra, hogy a teljes gyűjtemény mind az 50 darabja hiánytalanul megszerezhető legyen. A Magyar Éremkibocsátó Kft. megnyitja Ön előtt ezt az egyedülálló lehetőséget! A kivételes gyűjtemény teljességének örömére büszkén ajánljuk fel Önnek a negyeddollárosok 24 karátos arannyal bevont változatait - így változtatva az eredetileg forgalmi pénzérméket igazi numizmatikai különlegességekké.

A gyûjtès soràn Ön a következőket AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és átfogó történeti leírást minden érméhez
  • Látványos gyűjtői mappát a professzionális tároláshoz és látványos bemutatáshoz
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A New York és Delaware érméket 50%-os kedvezményes áron, mindössze 2 995 Ft-ért kínáljuk fel Önnek. A további küldemények ára 5 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség), amelyek két színarannyal bevont negyedollárost foglalnak magukba. Amennyiben az Amerikai negyeddollárosok kollekció megrendelése mellett dönt, 3-4 hetente kézhez kap kettő érmét a kollekció soron következő elemeikènt. A megrendelés nem jár kockázattal, sem költséggel, mivel az egyes érméket a kézhezvételüktől számított 14 napon belül visszaküldheti a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.

Ne feledje: A lenyűgöző kollekcióból kínálatunkban mindössze 10 000 teljes sorozat érhető el! 

Igen, megrendelem az Amerikai negyeddollárosok kollekció első elemeiként a New York és Delaware államokat megörökítő érméket kedvezményes áron, 2 995 Ft-ért. Az utolsó küldeménnyel ajándékba kapom az elegáns férfi karórát, amelyet a fehérfejű rétisas motívuma díszít. A sorozat további elemeit kettesével, 3-4 hetente fogom kézhez kapni, küldeményenként 5 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció zárt jellegű, azaz a kibocsátása időpontjában előre meghatározott számú elemből áll. A szigorúan limitált példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.