maple_leaf_banner

Ez a termék elfogyott

maple_leaf_main

Kibocsátás adatok
Vásárlási feltételek

Hivatalos ezüst kanadai dollár

A szimbolikus juharlevelet megörökítő ezüst emlékérme

  • Örömmel ajánljuk figyelmébe az egyik legjellegzetesebb észak-amerikai ezüst emlékérmét, Kanada legismertebb jelképét, a juharlevelet ábrázoló ezüst dollárt.
  • Kanada kormánya új formájában először 2011-ben bocsátotta ki a legendás juharlevelet ábrázoló pénzérmét, az új gyűjtőknek is lehetőséget teremtve a megszerzésére.
  •  Az ezüst érme első oldalán „C" betűt formáló alakban juharleveleket láthatunk, amely jelképesen az ország eredeti elnevezésére (Canada) utal. A hátsó oldal II. Erzsébet királynő portréját ábrázolja.
  • Az ezüst emlékdollár a 2011-es év egyik legkülönlegesebb kibocsátása. Különleges szépsége és szimbolikus jelentősége a kanadai nép számára indokolja rendkívüli népszerűségét, nem csak a tengerentúli gyűjtők körében, hanem a világ minden pontján.
  • Kedvező ár: csak 4 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási - és postaköltség)

Annak érdekében, hogy minden érdeklődő számára lehetőséget biztosítsunk a különleges érme megszerzésére, szigorú rendelési rendszert vezettünk be. A Magyar Éremkibocsátó Kft.garanciát vállal a foglalási rendszer átláthatóságára és arra, hogy a megrendelések elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Háztartásonként csak egy megrendelést fogadunk el – ezzel is kizárva a spekuláció lehetőségét. Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges érmének, kérjük, adja le megrendelését most!


Anyag:Színezüst (Ag 999,9/1000)
Előlap:"C" alakot formázó juharlevelek
Hátlap:II. Erzsébet királynő portréja
Súly:7,96 g
Átmérő:27 mm
Kibocsátás éve:2011
Kibocsátó:

Kanadai Királyi Pénzverde

Elnézést, de az adott termék jelenleg nem elérhető. Kérjük, látogasson el weboldalunkra további ajánlatainkért: www.eremkibocsato.hu