1. LÉPÉSKezdő ajánlat

Kosár

0
Összesen:

Magyar Éremkibocsátó Kft. - John F. Kennedy féldolláros a beiktatás 60. évfordulójára

60 éve iktatták be az USA legnépszerűbb elnökét:

Hivatalos féldolláros John F. Kennedy tiszteletére!

Kereken 60 évvel ezelőtt lépett hivatalba az USA azóta is legnépszerűbb elnöke, a tragikus sorsú John F. Kennedy. A személye és öröksége előtt tisztelgő ikonikus féldolláros az Amerikai Egyesült Államok kormányának hivatalos kibocsátása, mely kizárólagosan az elnök és a kongresszus jóváhagyásával láthatott napvilágot.

A világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő, fél dollár névértékű hivatalos emlékérmét különleges ajánlatunk keretében most Ön is megszerezheti!

Legyen Ön is a legendás amerikai elnököt mintázó hivatalos emlékérme büszke tulajdonosa 2021. január 31-ig mindössze 3 990 Ft-ért  (5 990 Ft helyett)!

Az Amerikai Egyesült Államok amellett, hogy a világ vezető valutájának büszke kibocsátója, számtalan legendás, ikonikus emlékérmével gazdagította a numizmatika palettáját. Közülük az egyik legkeresettebb a 400 ezrelékes ezüst tartalommal (Ag 400/1000, Cu 600/1000) az USA legnépszerűbb elnökének tartott John F. Kennedy tiszteletére kibocsátott emlékérme.

Hogy döntését megkönnyítsük, megrendelése esetén a hivatalos John F. Kennedy féldollárt AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, valamint egy izgalmas háttértörténeti anyag kíséretében juttatjuk el Önhöz.

Ha 2021. január 31-ig leadja megrendelését, Ön 2000 Ft-ot megtakarít!

Ne késlekedjen! Helyezze a kosarába és rendelje meg most!

 

Anyag: 400/1000 ezüst, 600/1000 réz
Átmérő: 30,61 mm
Súly: 11,5 g
Névérték:  1/2 USA dollár
Kibocsátás éve: 1965-1970
Kibocsátó: Az USA kormánya
Minőség: Verdefényes
Előlap: John F. Kennedy világhírű portréja
Hátlap: Az Amerikai Egyesült Államok elnöki pecsétje

 

Garanciák vevőink számára:

Garantált minőség

Visszaküldési garancia

Töltse ki az űrlapot,
rendelje meg a Kennedy féldollárost 3 990 Ft-os kedvező áron! (+990 Ft csomagolási és postaköltség)

Kosárba

Egynél több érmét szeretne rendelni?

Hívja Ügyfélszolgtálatunkat:

06 80 888 889
Díjmentesen hívható telefonszám

Igen, Ön megrendeli a hivatalos Kennedy féldollárost 3 990 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme megvásárlása nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldheti. Az érme árát ne most küldje el, az a küldeményhez csatolt csekken fizetendő.

*A Magyar Éremkibocsátó Kft. https://www.eremkibocsato.hu/adatkezeles oldalon található tájékoztatójának 1.1 pontja szerint.

Most, hogy az érme már a kosarában van, tekintse meg a George Washington elnöki dollárt, melyet egy másik Kennedy dollárral együtt rendelhet meg:

Amerika legendás vezetői színarannyal bevont érméken

A gyűjteményt megnyitja két 24 karátos arannyal bevont amerikai dollár egy áráért:

George Washington és John F. Kennedy elnöki dollárok

  • Legendás amerikai elnökök egyetlen gyűjteményben
  • Az USA kormánya által kibocsátott hivatalos, 1 dolláros emlékérmék
  • 24 karátos színarany bevonat

Éljen a lehetőséggel, mert megéri! Előnyök Önnek:

  • 50% kedvezmény a kollekció első küldeményére, melyben együtt küldjük a John F. Kennedy és George Washington elnöki dollárokat, azaz 2 érmét kap 1 áráért!
  • A gyűjtés során AJÁNDÉKOK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez, Tulajdonosi Tanúsítvány, professzionális díszdoboz, elegáns toll fa dísztartóban, az USA elnökeit ábrázoló látványos poszter és az USA alapító okiratának másolata magyar fordítással
  • Szigorúan korlátozott példányszám: csak 5000 teljes kollekció Társaságunk kínálatában!

Helyezze kosarába a gyűjtemény kezdő elemeként a színarannyal bevont John F. Kennedy és George Washington dollárokat is! Legyen Öné a 2 érme egy áráért!

Vásárlási feltételek