II. János Pál pápa

A keresztény egyház kiemelkedő alakja hivatalos színarany emlékérmén

A legfontosabb keresztény ünnep, a karácsony közeledtével örömmel ajánljuk figyelmébe a II. János Pál pápának emléket állító hivatalos színarany érmét. A történelem egyik legnépszerűbb pápáját 2014. április 27-én szentté avatták az egyház és a világ érdekében elkövetett szolgálataiért. A katolikus egyházfő vitathatatlan hatást gyakorolt a világra, az általa képviselt elvek örök értékű példaként szolgálnak az elkövetkezendő nemzedékek számára. A béke zarándokának emléket állító érmeritkaság színaranyból készült a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel, amely lehetővé teszi, hogy az érme minden apró részlete tökéletesen megcsodálható legyen.

 • 24 karátos színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült

 • Szigorúan limitált kibocsátás

 • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret

 • Különleges és ritka, 11 mm-es átmérő

 • Ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány

 • 50%-os kedvezményes ár: mindössze 14 995 Ft

Tulajdonságok
Anyag:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
A legkiválóbb, tükörveret minőség
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Előlap:
II. Erzsébet királynő portréja
Hátlap:
II. Szent János Pál pápa portréja

A világ legkisebb arany érméi

Hivatalos arany érmék, amelyet mindenki megengedhet magának

A II. János Pál pápa színarany érme A világ legkisebb arany érméi gyűjtemény kezdő eleme. A páratlan kollekció minden egyes eleme a világ legkiemelkedőbb művészei, gondolkodói és műremekei előtt tiszteleg 24 karátos aranyból kibocsátott érméken. A sorozat értékét még tovább fokozza, hogy darabjai különleges, 11 mm átmérővel rendelkeznek, amely a világ egyik legritkább, ezáltal egyben legkeresettebb technikai paramétere. A kollekciót szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki.

A gyűjtés során Ön a következőket ajándékba kapja:

 • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt

 • Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmék biztonságos tárolására és látványos bemutatására

 • Az Ön nevére szóló Tulajdonosi Tanúsítványt

 • Szintén névre szóló gravírozott bronztáblát

 • Numizmatikai nagyítót az aprólékosan kidolgozott motívumok tökéletes megfigyeléséhez

 

A világ legkisebb arany érméi kollekció rendkívüli népszerűségnek örvend a hivatalos érmék magas aranytartalmának és egyedi technikai paramétereinek köszönhetően. A gyűjtemény megrendelése esetén az első érméhez Ön kedvezményes, 14 995 Ft-os áron juthat hozzá, a további darabok kedvező ára 29 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem A világ legkisebb arany érméi kollekció első elemeként a II. János Pál pápa tiszteletére kibocsátott színarany érmét kedvezményes, 14 995 Ft-os áron (29 990 Ft helyett). A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 29 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A sorozat első elemére vonatkozó kedvezményes ár csak a kollekció gyűjtése esetén érvényes. A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmeket 3-4 hetente szállítják ki a címemre. Az első érem ára átvételkor a postásnak fizetendő, a továbbiakat a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.