A keresztény egyház legkedveltebb pápája színezüst érmen

Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk a keresztény katolikus egyház és a Vatikán történetének bizonyára eddigi legismertebb és legközkedveltebb pápája, II. János Pál emlékére kibocsátott színezüst érmet! 

26 évig töltötte be egyházfői tisztségét. Ő volt a harmadik leghosszabb ideig hivatalban lévő pápa Szent Péter és IX. Piusz után. Több mint 100 országba utazott, hogy terjessze a keresztény tanokat, a béke, a szeretet és az elfogadás eszméit.

A színtiszta ezüst (Ag 999/1000) érem a legkiválóbb verdei minőségben készült, tükörverettel. 

Az egykori pápa előtti tisztelet által vezérelve ajánljuk figyelmébe a színezüst II. János Pál emlékérmet, amely rendkívüli tulajdonságoknak örvend:

  • Tömör színezüst (Ag 999/1000)
  • A legkiválóbb verdei minőség (tükörveret)
  • Ajándék angol nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal
  • Ajándék díszdobozban (fotó a képgalériában)
  • Szigorúan limitált kiadás
  • Tökéletes választás akár ajándékba is


Ragadja meg a kedvező lehetőséget és adja le megrendelését a készlet erejéig, 44 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
39 mm
Tömeg:
20 g
Előlap:
II. János Pál pápa portréja, körülötte vallási motívumok
Hátlap:
II. János Pál pápa saját címere
Limitáció:
14 999 db

Igen, megrendelem a színezüstből készült II. János Pál pápa emlékérmet kedvező áron, mindössze 44 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és az elegáns díszdobozt.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.