Koronázza meg Ősi magyar mondák gyűjteményét:

Legendás királyunk, Szent István színarany érmen

A rendkívül nagyrabecsült István királyunk uralkodása új korszakot nyitott a magyarság történetében, ahogyan a törzsek szövetségéből kialakult fejedelemséget egységes, keresztény magyar királysággá alakította. Az ősi Turul-dinasztia, vagyis az Árpád-ház első királyának legendákkal övezett életútját máig példátlan tisztelet övezi. Államalapítónkról egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült kibocsátás emlékezik meg.

A remekmű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos tömör aranyból (Au 999/1000) készült

  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret

  • szigorúan korlátozva: mindössze 5 000 darab világszerte

A lenyűgöző Szent István király emlékérem előlapját az uralkodóról készült egyik leghíresebb szobor, a Hősök terén található Zala György alkotás, valamint a királyi palástja inspirálta, mely az egyetlen fennmaradt, biztosan Istvánhoz köthető tárgyi emlékünk. Az érem hátlapján szintén megjelenik a koronázási palást mintázata, mely egy turul motívumot keretez, utalva a Turul-dinasztiára, melynek István lett az első királya. Az érem középpontjában az uralkodó szignatúrája látható.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető, limitált kiadású emlékérmet legendás uralkodónkról, amellyel megkoronázhatja Ősi magyar mondák gyűjteményét.

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült Szent István király emlékérmet kedvező áron 94 900 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
5 000 darab
Előlap:
Szent István alakja
Hátlap:
Turul sziluett a koronázái palást inspirálta motívummal keretezve, valamint a király szignatúrája
Éremművész:
Király Fanni
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.