A két páratlan festmény színpompás érmén kel életre

A kereszténység legfontosabb ünnepe, a Jézus születéséről szóló karácsonyközeledtével örömmel ajánljuk figyelmébe a rendkívüli, exkluzív érme szettet, amely két darab színezüst (Ag 999/1000) Jézus érmét foglal magába. A művészi igényességgel kidolgozott érme szett karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás!

A két érmét két világhírű Jézus Krisztust ábrázoló festmény valósághű, színpompás, miniatűr mása ékesíti, amelyek Eugeniusz Kazimirowski és Adolf Hyla európai festőművészek ecsetjének szüleményei. A művészet és numizmatika történetében ez a világon a legelső alkalom, hogy a két mesterművet egymás mellett, mi több, egymás tökéletes kiegészítéseként örökítették meg!

A lenyűgöző látványt a mai technológiával elérhető legkiválóbb verdei minőségű tükörveret felület, valamint az ezüst érméket megkoronázó szelektív színarany bevonat (Au 999/1000) teszi teljessé. Az érmék 5 dolláros névértékükkel a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősülnek.

Karácsony alkalmából mi is megajándékozzuk Önt!

Szeretnénk, ha az Isteni irgalmasság színezüst érme szett megvásárlásával igazán különleges kincsre tehetne szert. Ezért az érmék mellé egy elegáns, lakkozott díszdobozt, valamint AJÁNDÉK egyedileg sorszámozott Eredetiségi Tanúsítványt küldünk Önnek.

Az ünnepek közeledtével fokozott érdeklődésre számítunk a szett iránt, így javasoljuk, adja le megrendelését mihamarabb kedvező áron, 199 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség).

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38 x 69 mm / érme
Tömeg:
2 x 62,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1000
Névérték:
2 x 5 dollár

Igen, megrendelem a 2 színezüst érméből álló Isteni irgalmasság érme szettet kedvező áron, 199 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és az elegáns, lakkozott díszdobozt.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.