A két érmét két világhírű Jézus Krisztust ábrázoló festmény valósághű, színpompás, miniatűr mása ékesíti, amelyek Eugeniusz Kazimirowski és Adolf Hyla európai festőművészek ecsetjének szüleményei. A művészet és numizmatika történetében ez a világon a legelső alkalom, hogy a két mesterművet egymás mellett, mi több, egymás tökéletes kiegészítéseként örökítették meg!

A lenyűgöző látványt a mai technológiával elérhető legkiválóbb verdei minőségű tükörveret felület, valamint az ezüst érméket megkoronázó szelektív színarany bevonat (Au 999/1000) teszi teljessé. Az érmék 5 dolláros névértékükkel a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősülnek.

Az érmék mellé egy elegáns, lakkozott díszdobozt, valamint AJÁNDÉK Eredetiségi Tanúsítványt küldünk Önnek.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38 x 69 mm / érme
Tömeg:
2 x 62,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1000
Névérték:
2 x 5 dollár

Igen, megrendelem a 2 színezüst érméből álló Isteni irgalmasság érme szettet kedvező áron, 199 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és az elegáns, lakkozott díszdobozt.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.