A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel mutatja be Önnek a figyelemre méltó tulajdonságokkal bíró tömör színezüst (Ag 999/1000) érmét, amely a legendás amerikai őslakos törzsnek, a sziú indiánok nemzetségének állít emléket.

Köztudott, hogy mielőtt az Amerikai Egyesült Államok a tagállamok, megyék és városok nemzetévé vált, hosszú időn át a törzsek szövetsége volt. Az ő hagyatékuk és kultúrájuk iránti tisztelettől vezérelve bocsátják ki az Államokban az indián ezüst emlékérméket – szigorúan korlátozott példányszámban!

Az egy uncia, azaz nem kevesebb, mint 31,1 gramm súlyú, a legkiválóbb verdei minőségben kibocsátott színezüst érme megrendelésével most Ön is újraélesztheti az indiánok ősi szellemét!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - SzZiú indián ezüst érme - Ülő Bika törzsfőnök portréjaAmennyiben leadja megrendelését, a legendás sziú törzsfőnököt, Ülő Bikát megörökítő páratlan ezüst dollár mellett megajándékozzuk egy angol nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, valamint extra ajándékként az Öné lesz egy eredeti indián nyílhegy is! A nyílhegyek az indián kultúra és történelem legjelentősebb emléktárgyai. Az ezeket övező tisztelet alapja, hogy az ősi indiánok mesterségekhez való rendkívüli tehetségét tükrözik. Az idők során nélkülözhetetlen kellékei voltak a szórakozást szolgáló játékoknak, csakúgy, mint a vadászati rituáléknak, valamint a hadviselésnek.

Engedje, hogy a történelem szele Önt is magával sodorja, adja át magát a rezervátumok egyedülálló világának a színezüst dollár megvásárlásával! Rendkívüli ajánlatunkra most Ön is lecsaphat mindössze 34 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
39 mm
Tömeg:
31,1 gramm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000 darab
Kibocsátás éve:
2016
Kibocsátó:
USA, Ohio állam
Névérték:
1 dollár

Igen, megrendelem a világhírű sziú indiánok tiszteletére kibocsátott színtiszta ezüst érmeritkaságot 34 900 Ft-os kedvező áron  (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az ezüst dollár mellé ajándékba kapom az eredeti indián nyílhegyet, az elegáns díszdobozt, valamint az angol nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt.Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, ezt az összeget a küldemény átvételét követő 15 napon belül, az azzal egyidejűleg kézbesített csekken kell befizetnie. A számlát a küldeményhez csatolva küldjük.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.