II. Erzsébet életútját sziluetteken bemutató érmeszett, méltányosan bányászott színarany bevonattal!

II. Erzsébet királynő 

II. Erzsébet 1926. április 21-én született VI. György leányaként Londonban és egy hónappal később a Buckingham-palota kápolnájában keresztelték meg Elizabeth Alexandra Mary Windsor néven. 1952-ben, apja halálát követően 26 évesen lépett a trónra a negyvenedik angol-brit uralkodóként Hódító Vilmos 1066-os angol trónszerzése óta. 1951. február 6-ától Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának uralkodója, valamint a Nemzetközösség feje és a hit védelmezője. Uralkodóvá koronázását a brit uralkodók közül elsőként már televízió közvetítette.

Mit érdemes tudnia a II. Erzsébet életútját sziluetteken bemutató érmeszettről?

  • A szett összesen 5 db méltányosan bányászott színarannyal bevont érmét tartalmaz.
  • Az érmék mellé AJÁNDÉKBA kapja Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és érmetartó díszdobozt.
  • Ön szintén ajándékba kapja az érmékhez tartozó magyar nyelvű kísérőlevelet, melyből érdekességeket olvashat a méltán híres királynő életéről. 

Szerezze meg az elsők közt ezt a pompás érmeválogatást:

Ne habozzon, rendelje meg kedvező áron, mindössze 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Tulajdonságok
Kibocsátás éve:
2021
Kibocsátó ország:
Giblaltár
Átmérő:
5 x 38.6 mm
Tömeg:
5 x 28.28 g
Anyag:
Réznikkel ötvözet, méltányosan bányászott színarany bevonattal
Névérték:
1 Korona

Igen, megrendelem a II. Erzsébet királnyő sziluettjei érme szettet 59 900 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék mellé ajándékba kapom a tárolásra szolgáló albumot, valamint egy izgalmas kísérőlevelet. 

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám