,,Magyar vagyok. Legszebb ország hazám"

Hungaria színezüst érmen egyedi sorszámozással, díszdobozban

Petőfi Sándor Magyar vagyok című versében megfogalmazott, egyszerűségében gyönyörű szavainál nem is lehetne szebben kifejezni, mit érez a magyar szív. Az évszázadok jönnek, mennek, de a hegyekkel körbe ölelt, csodás tájakkal tarkított kis hazánk kincseit őrizzük Szent István királyunk után több mint 1000 évvel is.

Gazdag kultúránk,
 nyelvünk, hungarikumaink, hagyományaink, népművészetünk, nemzeti kiválóságaink, valamint rendkívüli uralkodókkal és küzdelmekkel teli történelmünk, s ősi gyökereink tiszteletére került kibocsátásra a Hungaria emlékérem, mely tömör színtiszta ezüstben ragyog. 

Mi több, az érem különlegességét tovább fokozza, hogy szigorúan limitált mennyiségben, egyedi sorszámozással kerül kibocsátásra, a példányszám mindössze 1 000 darabra korlátozódik. Az egyedileg sorszámozott szegélynek köszönhetően minden érem egyedülálló és megismételhetetlen darab! 

A legkiválóbb verdei minőségben készült érem előlapján a magyarság motívumai jelennek meg: hazánk térképe, egy lovas huszár, valamint ősi mitikus vezérállatunk, a csodaszarvas. A dombos vidéket idéző kompozíciót turul vigyázza, s szőlő és búza határolja. A hátlapot a Szent István Bazilika homlokzatának díszítése inspirálta, melyen államalapítónk a koronázási ékszerekkel látható.

A sorszámozott Hungaria színezüst érem mellé kézbesítjük Önnek az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, izgalmas történeti leírást, valamint egy elegáns díszdobozt is Társaságunk logójával.

Igen, Ön megrendeli a Hungaria színtiszta ezüst egyedileg sorszámozott emlékérmet díszdobozban 62 990 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettséggel. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Az érem árát ne most küldje el, az a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül vagy a futárszolgálat munkatársának fizetendő. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
1 uncia, azaz 31,1 g
Limitáció:
1 000 példány
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Előlap:
A magyarság motívumai dombos vidéket idéző kompozícióban
Hátlap:
Szent István király
Éremművész:
Csontos Attila
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.