Koronázza meg Határtalanul elnevezésű gyűjteményét:

Hungária 24 karátos arany érmen!

Hungária évszázadok óta olyan eszméket testesít meg, mint a magyar haza, a nép és a nemzeti öntudat. A legtöbb allegorikus alak eredete a 19. századtól jóval korábbra nyúlik vissza. Hungáriáról az első fennmaradt ábrázolás 1582-ben készült Johann Nel falmetszeteként.

A remekmű előlapját díszítő „Hazám, hazám, Te mindenem” idézet magában hordozza az érem legfőbb mondanivalóját, mely valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szól.

A kibocsátás jelentőségét figyelembe véve az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Színtiszta, azaz 24 karátos aranyból készült érem
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra
  • Korlátozott példányszám: mindössze 2 000 darab érhető el világszerte

A numizmatikai remekmű előlapján a felkelő Nap ragyogásában csodálható meg Hungária istennő allegorikus alakja, melyet az arany háttér ragyogóan kihangsúlyoz. A motívumot körbeölelő ezüst felületen a Bánk bán című opera híres áriájának címadó sora olvasható. A hátlapon a magyar történelem dicső jelmondata jelenik meg címerpajzsba vésve, mely magyarul így szól: „Istennel a hazáért és a szabadságért!”.

Tegye teljessé éremtartó albumát, rendelje meg a 24 karátos aranyból készült Hungária emlékérmet!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2000 db
Előlap:
Hungária allegorikus alakja
Hátlap:
Címerpajzs, benne latin felirat

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból készült Hungária érmet kedvező áron 59 900 Ft- ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a vonatkozó jogszabályok szerint a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.