Lady Diana, a nép hercegnője 60. születésnapjának alkalmából!

Diana, a nép hercegnője 2021-ben töltené be 60. életévét. A Magyar Éremkibocsátó Kft. ritka és értékes humaniumból készült, páratlanul szép érmével rója le tiszteletét a Szívek Királynője előtt. A humanium olyan fémek összefoglaló neve, melyeket a konfliktuszónákban lefoglalt illegális fegyverek beolvasztásából nyernek ki.

A világon elsőként alkalmazunk humaniumot egy érme előállítására. A különleges fém mennyisége meg sem közelíti a kitermelt aranyat vagy ezüstöt, körülbelül 6 000 darab fegyver megsemmisítésével, csupán csak 1 tonna humánium fém állítható elő, amiből körülbelül 25 000 darab érmét verhetünk. Ez azt jelenti, hogy egy érme kibocsátásához 4 darab fegyvert olvasztottunk be és potenciálisan 4 életet menthettünk meg.

Keresve sem találhatnánk a humaniumnál hozzáillőbb anyagot a Lady Diana emlékét idéző érme előállításához, hiszen köztudott, hogy fáradhatatlanul járta a világot, hogy őszinte emberségével reményt nyújtson a rászorulóknak, emellett szívén viselte és támogatta az elesettek ügyét szerte a világon.

A páratlan kibocsátás kivételes tulajdonságokkal bír:

  • Jubileumi kibocsátás
  • Méltányosan bányászott szelektív rózsaarany bevonattal gazdagítva
  • Hatóságok által lefoglalt, illegális fegyverek beolvasztásával nyert érme
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 29999 érme került kibocsátásra

A Lady Diana jubileumi érmét a Magyar Éremkibocsátó Kft. ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, Humánium Eredetiségét Igazoló Tanúsítvánnyal, Humánium érmekártyával és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek elegáns érmetartó dobozban, kedvező 29 900 Ft-os áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a termék várható szállítási ideje: 2021. október.

Támogasson egy szebb, erőszakmentes jövőt és rendelje meg ezt a páratlan Humánium fém kibocsátást!

Tulajdonságok
Anyag:
Humánium fém
Bevonat:
Méltányosan bányászott rózsaarany bevonat
Átmérő:
38,6 mm
Tömeg:
28,28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
29999
Kibocsátás:
2021
Kibocsátó:
Gibraltár
Névérték:
1 korona

Igen, megrendelem a Humánium fémből készült, Diana hercegnő emlékérmét 29 900 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a termék várható szállítási ideje: 2021. december.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.