A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a különleges formavilággal és lélegzetelállító specifikációkkal bíró színezüst érmét, amely a NASA egyik legfontosabb találmányának tiszteletére került kibocsátásra. A legkiválóbb verdei minőséget képviselő káprázatos dollár rendkívüli esztétikai értéke abban rejlik, hogy egyetlen érmében egyesíti a színtiszta ezüstöt (Ag 999/1000) és a színpompás verdei technológiát, amely valósághű formában örökíti meg a Hubble egyik legismertebb űrfelvételét. 

Az univerzum végtelensége azon témák egyike, amely a kezdetek óta foglalkoztatja az emberiséget, így bizonyosan Önt is rabul ejti majd! Az érme előlapján a szemet gyönyörködtető, színpompás fénykép került megjelenítésre, amelyen átragyognak a galaxis színezüst fényben tündölkő csillagai. A hátlapon a kibocsátó ország címere, valamint az érme 5 dolláros névértéke látható. A szemet gyönyörködtető érme szigorúan korlátozott példányszámban készült: a Hubble 1990-ben indult útnak, hogy meghódítsa a világűrt, így ebből a kivételes kibocsátásból mindössze 1990 darab érhető el  az egész világon!

Tulajdonságok
Anyag:
Színtiszta ezüst (Ag 999/1000)
Méret:
Impozáns 66 x 32 mm
Súly:
1 uncia
Névérték:
5 dollár
Előlap:
A legendás Hubble űrteleszkóp látványos felvétele
Hátlap:
Szamoa címere, az érme névértéke
Kibocsátás:
2015
Példányszám:
Csupán 1990 érme világszerte

Igen, megrendelem a világhírű Hubble űrsikló felvételét megörökítő színtiszta ezüst érmeritkaságot 44 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, ezt az összeget a küldemény átvételét követő 15 napon belül kell befizetnie. A számlát a küldeményhez csatolva kapja meg. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.