Honfoglalás 24 karátos arany érmen!

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek nemzetünk első diadaláról, a Honfoglalásról megemlékező éremművészeti különlegességet.

A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

  • Színtiszta aranyból készült
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 3000 érem érhető el világszerte!

Az egyedülálló kibocsátás előlapján egy hátrafelé nyilazó magyar lovasíjász harcos jelenik meg, míg a hátlapot nemzetünk védőszentje, Szűz Mária alakjával és 12 csillagával összefonódó szimbolikus világfamotívum díszíti.

A remekmű nem csupán gazdag szimbólumvilága és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert a Honfoglalásról, nemzetünk történelmének első mérföldkövéről emlékezik meg.

Ragadja meg a lehetőséget, adja le mergendelését mihamarabb,
hogy a saját kezében tarthassa történelmünk emlékének hordozóját,
ezt a csodás színarany érmet!

Leírás
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
13,92 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
3000 db
Előlap:
Nyilazó lovas
Hátlap:
Szűz Mária alakjával és 12 csillagával összekapcsolódó szimbolikus világfamotívum
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Honfoglalás emlékérmet kedvező áron, mindössze 29 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.