Munkácsy Mihály: Honfoglalás

Színarannyal bevont emlékérem a művész születésének 175. évfordulója alkalmából

Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző éremművészeti remekművet, amely a leghíresebb és nemzetközi szinten is legelismertebb magyar festő, Munkácsy Mihály Honfoglalás című alkotásának részletét jeleníti meg. A színarannyal bevont érem a legkiválóbb verdei minőségben készült. A festménymotívum az eredeti kép színeit teljes pompájukban jeleníti meg.

A érem nem csupán az élethű megjelenítésnek és a színarany bevonatnak köszönhetően képvisel büszkén továbbörökíthető értéket, hanem azért is, mert a művész születésének 175. évfordulója alkalmából került kibocsátásra, a rajta megörökített festményt pedig a magyar nemzeti történelem egyik legjelentősebb mérföldkövének, a Honfoglalás 1000. évfordulójának alkalmából készítette el Munkácsy Mihály.

Az éremművészeti remek szigorúan korlátozott példányszámban érhető el, világszerte mindössze 20 000 darab áll a numizmatika és a festészet szerelmeseinek rendelkezésére!


Az érem előlapján a világhírű festmény részlete látható a festő nevével, a kép címével, valamit egy-egy ősi magyar díszítő elemmel keretezve. A hátlapját úgyszintén honfoglalás korabeli motívumok díszítik.

A Honfoglalás emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Leírás
Anyag:
Színarannyal (Au 999/1000) bevont rézötvözet
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
20 000 db
Előlap:
Munkácsy Mihály Honfoglalás című festményének részlete
Hátlap:
Honfoglalás korabeli motívumok
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színarannyal bevont Honfoglalás emlékérmet kedvező áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.