Julius Caesar

24 karátos arannyal bevont emlékérem

Julius Caesar minden idők egyik legnagyobb hadvezére és kiváló államférfi volt. Fontos szerepet játszott a köztársaság felszámolásában és a császárság intézményének létrehozásában. Polgártársait azonban nem sikerült megnyernie, végül Brutus és a köztársaság más hívei összeesküvést szőttek ellene.

Az érem kivételes tulajdonságai:

  • Színtiszta arany bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Látványos művészi motívumvilág

Julius Caesar emlékérem A világtörténelem hódítói kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a látványos emlékérem mindössze 6 995 Ft-ért lehet az Öné (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség).

 

A világtörténelem hódítói

A színarannyal bevont 6 emlékérmen legendás hadvezérek kellnek életre. 

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. 

Gyűjtse ki a legendás hódítókat színarannyal bevont érmeken! 

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
  • Izgalmas történeti leírást minden küldeményhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 6 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap. A színarany érem nem a kollekció részeazt a küldeményekhez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Julius Caesar emlékérmet Ön kedvező áron, mindössze 6 995 Ft-os áron szerezheti meg (+ 1490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 13 990 Ft-os (+ 1490 Ft csomagolási és postaköltség) kedvező áron. 

Ne feledje: Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Igenmegrendelem A világtörténelem hódítói kollekció első elemeként a Julius Caesar emlékérmet kedvezményes áron, 6 995 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő 5 érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 13 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 6 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
26 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Előlap:
Julius Caesar
Hátlap:
Diadalív
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Király Fanni