Leonardo da Vinci remekműve

A világ legnagyobb múzeumának ékessége színarannyal bevont érmen

Az egyetemes képzőművészet igazán kivételes műalkotásokkal büszkélkedhet, a legkiemelkedőbb alkotások felbecsülhetetlen eszmei és kulturális értéket képviselnek. A kiváló művészek és mesterműveik előtt tisztelegve úgy döntöttünk, hogy egy páratlan kibocsátással kápráztatjuk el a numizmatika és a festészet szerelmeseit.

Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző rudat, amely mindenidők egyik legjelentősebb és legsokoldalúbb polihisztorának alkotását, Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményét örökíti meg. A világ legrejtélyesebb festményeként is emlegetett műalkotást a világ legbagyobb múzeuma, a párizsi Louvre őrzi.

  • A festményt rámaként öleli körbe a színarannyal bevont gyűjtői rúd, így formálva azt egy igazi numizmatikai különlegességgé.
  • A kiváló grafikusok szakértelmének és a speciális verdei eljárásnak köszönhetően az érem legapróbb részletekig élethűen jeleníti meg az eredeti festményt.
  • A mesteri alkotásának jelentőségét szem előtt tartva a rúd a legkiválóbb verdei minőségben készült, így gondosan polírozott felülete tükörfényben úszik.

A festészeti remekmű színarannyal bevont rúdon

Az itáliai polihisztor leghíresebb alkotását, a Mona Lisát megörökítő rúd a A világ leghíresebb festményei kollekció első eleme, amely felbecsülhetetlen értékű, múzeumok kincseiként féltve őrzött képzőművészeti alkotásokról emlékezik meg. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a színarannyal bevont Mona Lisa rúd 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Méret:
35 x 60 mm
Súly:
50 g
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Leonardo da Vinci Mona Lisa című festménye
Hátlap:
A kollekció neve festőpaletta-motívummal

A világ leghíresebb festményei színarannyal bevont rudakon

A Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményét megörökítő rúd A világ leghíresebb festményei kollekció első eleme, amelynek keretében a nemzetközi festészet mesterei előtt tisztelgünk. A kiválasztott festmények között olyan ikonikus alkotások szerepelnek, mint például Michelangelo „Ádám teremtése”, Gustav Klimt „A csók” és Botticelli „Vénusz születése” című műve. Az eredeti festmények olyan neves múzeumok gyűjteményét képezik, mint a párizsi Louvre, a firenzei Uffizi Képtár vagy a Sixtus-kápolna.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag kínálatunkban szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön a következő kiegészítőket AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és művészettörténész által írt háttéranyagot a rudak mindegyikéhez 
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
  • Elegáns gyűjtői díszkeretet a rudak látványos bemutatásához és biztonságos tárolásához

A világ leghíresebb festményei gyűjtemény kivételes technikai paramétereinek köszönhetően igazi kuriózumnak számít a numizmatika palettáján. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Mona Lisa rudat 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, rudanként 11 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben a rudak bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megismerje a világhírű festményeket és meggyőződjön a rudak kivételes szépségéről.

Bízunk benne, hogy hamarosan a lenyűgözően látványos kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt! 

Igen, megrendelem A világ leghíresebb festményei című kollekció első elemeként a Mona Lisát megörökítő rudat kedvezményes, 5 995 Ft-os áron. A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, rudanként 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozatot alkotó érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik rudat visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.