Leonardo da Vinci remekműve

A világ legnagyobb múzeumának ékessége színarannyal bevont érmen

Az egyetemes képzőművészet igazán kivételes műalkotásokkal büszkélkedhet, a legkiemelkedőbb alkotások felbecsülhetetlen eszmei és kulturális értéket képviselnek. Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző érmet, amely mindenidők egyik legjelentősebb polihisztorának alkotását, Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményét örökíti meg. A művészettörténet legrejtélyesebb festményeként is emlegetett műalkotást a világ legnagyobb múzeuma, a párizsi Louvre őrzi.

  • A festmény kicsinyített mását színtiszta arannyal bevont gyűjtői rúd keretezi.
  • Az éremkülönlgesség a legkiválóbb verdei minőségben készült, így tükörfényesen ragyog.
  • A speciális verdei technológiának köszönhetően az eredeti festmény a legapróbb részletekig élethűen jelenik meg az érmen.

A festészeti remekmű színarannyal bevont rúdon

A Mona Lisát megörökítő rúd a A világ leghíresebb festményei kollekció első eleme, amely felbecsülhetetlen értékű, múzeumok kincseiként féltve őrzött alkotásokról emlékezik meg. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a színarannyal bevont Mona Lisa rúd 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért lehet az Öné. 

Mi több, az első elem esetében a 990 Ft csomagolási és postaköltséget átvállaljuk Öntől!

Éljen az 50%-os kedvezmény lehetőségével, takarítson meg 5 995 Ft-ot az érem eredeti árából!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Méret:
35 x 60 mm
Súly:
50 g
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Leonardo da Vinci Mona Lisa című festménye
Hátlap:
A kollekció neve festőpaletta-motívummal

A nemzetközi festészet remekművei

A világ leghíresebb festményei színarannyal bevont rudakon

A Leonardo da Vinci Mona Lisa című művét megörökítő emlékérem A világ leghíresebb festményei kollekció nyitó darabja, amely a nemzetközi festészet mesterművei előtt tiszteleg. A kiválasztott festmények között olyan ikonikus alkotások szerepelnek, mint például Michelangelo „Ádám teremtése”, Gustav Klimt „A csók” és Botticelli „Vénusz születése” című műve. Az eredeti festmények olyan neves múzeumok gyűjteményét képezik, mint a párizsi Louvre, a firenzei Uffizi Képtár vagy a Sixtus-kápolna.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag kínálatunkban szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

Az Ön AJÁNDÉKAI gyűjtés során:

• Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt az érmek mindegyikéhez
• Művészettörténész által írt szakmai háttéranyagot minden éremhez
 Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
• Elegáns gyűjtői díszkeretet az érmek látványos bemutatásához és biztonságos tárolásához

A világ leghíresebb festményei gyűjtemény kivételes technikai paramétereinek köszönhetően igazi kuriózumnak számít a numizmatika palettáján. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Mona Lisa érmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-os áron szerezheti meg (11 990 Ft helyett). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 11 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, az érem megvásárlása nem jár további kötelezettséggel, sem kockázattal, mivel az a vonatkozó jogszabályok szerint a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhető.

Éljen a kedvezményes lehetőséggel, és csatlakozzon a kivételesen népszerű kollekció elégedett gyűjtőinek táborához! 

Igen, megrendelem A világ leghíresebb festményei című kollekció első elemeként a Mona Lisát megörökítő rudat kedvezményes, 5 995 Ft-os áron. A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, rudanként 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozatot alkotó érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik rudat visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.